Problém s pusinkou trojročného dieťaťa

miskaz
16. feb 2015

Maminky prosim o radu,moj syn (takmer 3r. ) zacal v stvrtok vecer teplotovat,zobudil sa s placom,uplne horuci a tvrdil,ze ho boli pusinka. pozerala som mu do ust,nemal tam nic cervene,zubky mame vsetky az po patky. Vraj je takmer nemozne aby trojrocnemu dietatu rastli sestky. Na druhy den bol ok,s mierne zvysenou teplotou,vecer opat horucky, zvracanie a zase ta pusinka. zvracenie preslo,teplota ostala a na pusinku sa stazuje kazdu noc. boli sme u lekara, odbil nas tym ze telo sa vyrovnava s crevnou virozou,preto tie teploty a pusinku pozrel a nic tam nevidel.. Dnes je piaty den a kazdu noc fungujeme na cipkoch,ktore zaberu,ale z ktorych ma na druhy den hnacky.po medicinach ho boli brusko. ma niekto niejaky "napad " co by to mohlo byt? som zufala,ked mi vravi,maminka pomoz mi prosim,boli ma pusinka 😖

cerez
16. feb 2015

Nemá v ústach afty napr. pod jazykom? To som mala ja ako malá. Tiež som mala 3 roky.

miskaz
autor
16. feb 2015

Nema tam nic 😒

mamka2009
16. feb 2015

nic ma nenapada co by to mohlo byt ...ale ked boli puska skuste vyplachnut pusku bud slabim roztok soda bikarbona + voda, salvia napr. florsalmin, alebo tantum verde aby to utlmilo bolest a aj cajovnik tea tree oil .... vsetko to je prirodne dezinfikuje a tlmi bolest a kazdopadne vyter by so mu dala spravit ja pouzivam teda mam odskusane pri dcerke tieto veci 🙂 .... a aj propolis

mamka2009
16. feb 2015

neumyva si zubky zeby si kefkou mechanicky nieco zodral buchol ...

miskaz
autor
16. feb 2015

@mamka2009 dakujem za rady . Skusit mozem len tee tree olej a salviu, nic ine doma nemam. Zijeme v krajine kde sa lieky detom do sest rokov nepodavaju.takze vsetko co mam su lieky co si nosime z domu. No a o vytere mozem len snivat. Lekari su tu totalny tupci a dostat sa na vysetrenie je mission impossible 😠

miskaz
autor
16. feb 2015

@mamka2009 zubky mu umyvam ja a kefku mame curaprox najjemnejsiu. Ked sa ho pytam kde presne ho to boli nech mi ukaze prstekom, stale ukaze inde 😀 uz som si aj myslela ze si vymysla ale on naozaj sedi place a pipritom zaspava. Ak by ho nic nebolelo asi by ho to dlho nebavilo .. 🙂

mamka2009
16. feb 2015

chuda male, neviem co to, ale tiez si myslim ze by vas tolko neskusal teda uputavat takto pozornost ....bude to nejaka infekcia .....asi.... takze to co som pisala vyssie drzim prsteky ...nech to cim skor prejde a tu sodu bikarbonu s vodou ...drzte sa

miskaz
autor
16. feb 2015

@mamka2009 dakujem,vyskusam..co ine nam zostava.. :/