možno sa niektoré len chytíte za hlavu a zasmejete ale tie čo mi viete poradiť prosím ozvite sa.
pri prebalovaný malého som si všimla, ked som mu stiahla predkožku, že má na pipíku nejaké akoby tukové vankúšiky. nie na koži ale pod. sú hmatatelné ale nie tvrdé. neviem či to tak "má byť". nikdy pred tým som mu pipíka tak nepozerala. nikde som sa nedočítala čo to môže byť, a neviem či st ým ísť k doktorke aby ma nevysmiala že ani neviem čo má môj syn v plienke.
dakujem
@anetkaadamko predkožka sa mu nedá pretiahnuť, dok. povedala že ju má trošku úzku ale v jeho veku je to ok
@linda20111 takže by sa to malo "vyplaviť" popod kožu samé? je to v hygiene? myslím že som nezanedbala nič každý den sa kúpe/sprchuje a už viacmenej chodí na nočník
@anickapapu je to uplne v poriadku. A hlavne smegma NIEJE nečistota!!!
Pozni nick hajanka, ona sa tejto problematike veduje dosť obšírne, má aj všeliaké odborné články 😉
@sashabb
@linda20111
@anetkaadamko
dakujem
@anickapapu ano, to sa postupne uvolni niekedy uplne samo, aj moj maly to ma take biele hrudky sem tam, urobi sa to niekolko tyzdnov to ma na mieste a potom sa uvolnuje.. nieje to spina, je to normalna vec, nevadi ze to tam je. tak ako pise sashabb 🙂
@anickapapu je to take biele pod kozou? Ak ano, to je smegma, nic sa neboj, to tam byt moze, niekto by povedal ze tam byt ma, netreba s tym nic robit, niekedy sa to uvolnuje, tak to len utries a inac nerobit s tym nic 🙂