Mile mamicky. V 33.tyzdni sa mi narodil druhy syn. Prve tri mesiace bol dojceny, potom sa mi postupne mlieko vytratilo. Teraz ma takmer pol roka a posledne dva mesiace (odkedy je na Nutrilone) sa cele dni trapime s jeho bruskom, resp. jeho odgrgavanim. Plyny mu nejdu do criev, vobec neprdka. Pekne si pocas krmenia, alebo po krmeni odgrgne, tak poriadne, nahlas 🙂. Potom je asi hodku spokojne usmievave babatko, ale potom zacina zacarovany kruh s odgrgavanim. Pri traveni sa mu tvoria plyny, ktore z neho nie a nie dostat von a je ich vela. Vlastne od jedneho krmenia po dalsie ho nosime na rukach, na ramene, natriasame, suchame chrbatik, buchame po chrbatiku a on place a place a place. Samozrejme takmer cely den nespi, lebo aj ked na chviocku zaspi, tak sa zobudi kvoli tomu, ze potrebuje odgrgnut, ale to sa nam niekedy ani po pol hodine nepodari. Dnes sme boli na Kramaroch na sono a ze ma reflux, ale vobec nevracia. Skusali sme klasicky nutrilon, hip, nutrilon comfort, teraz mame anti kolik, trosku to pomohl, ale aj tak sa trapi(me) cele dni s odgrgavanim. Mala ste niektora z vas takyto problem? Budem velmi rada, ak mi niekto poradi, co s tym, lebo uz kolkokrat nevladem a stracam nervy. Dakuje vam vopred vsetkym. 🙂
@tina2010 ahoj, skús mu dávať kvapky BabyCalm. Ja som mala s dojčeným symon problémy s kolikami a jediné čo nám pomohlo bol ten BabyCalm. Je to prírodný výťažok z anízu a feniklu a fakt zaberá 🙂