Dobrý deň 😊😊 mam 3 týždňového synčeka ktorý mal najprv problém s prdením nasadila som mu SAB simplex to mu celkom pomohlo .... lenže teraz mame problém aj s kakanim hlavne večer chce kakat krčí nôžky ťahá sa do klbka a nejde mu to, tak mu pomáham teplomerom tak sa mu uľaví a všetko z neho vyde ,ale je to veľmi riedke a vždy to až vystrekne malého iba kojím tak neviem cim to môže byt na jedlo si dávam veľký pozor snažím sa jesť omáčky polievky .... toto začalo v tedy keď som mu začala dávať vytaminy D baby jamson neviem či to môže byt tým alebo či sa mam obávať 😨ďakujem za rady
@malicka_mysicka ďakujem veľmi pekne skúsim zmeniť mne pediater dal vigantol ale na to sa dosť ľudí sťažovala tak preto som vyskúšala toto jemson tak vyskúšam niečo iné ....
@natalialucas moj syn nemal rad jamsona, nam vyhovoval generica a ked ho nemali tak oilesen. Ale je to uplne indivindi, tak neviem ci ma zmysel odporucat 🙂
@malicka_mysicka vyskusam niečo iné snáď to bude lepšie
kojené dieťa nemusí mať stolicu každý deň... v norme je aj raz za 3 dni...😉
My sme skúšali všetko a pomohol len čas... Teraz myslím, že to nebolo len jedlom sle aj nedostatkom spánku a povahou dieťaťa. Moja je neskutočný cholerik. 🤧
@deti95060810 ja viem lenže tam je problém že on chce a nejde mu preto mu pomáham
@natalialucas ahoj mojmu synovi sposobil vigantol neskutocne krce a koliky ktorych sme sa uz nezbavili do 4mesiacov kym nedostal prikrm, po prvej davke vigantolu som ho vyhodila a kupila som Devit ktory berie doteraz a nema problem...ja som davala aj probiotika mal lepsieu stolicu a menej bolelo brusko, sab simplex je super tiez sme ho uzivali a striedáa som ho s espumisan l...
@natalialucas ahoj, skus zmenit D-cko, nam aj hovoril pediater, ze d-cko nemusi sadnut. Treba poskusat. Zaroven skus ty pit acidko pripadne papat probiotika. Probioticke bakterie prechadzaju materskym mlieckom a babatku sa zvykne ulavit. Teplomerom nepomahaj, az v nevyhnutnych pripadoch..zvykne si na to..