Problém s kakaním trojmesačného chlapčeka

jankajamka
24. máj 2015

Ahojte potrebujem radu mam 3 mesacneho chlapceka uz nekojim papa bebu ha uz asi druhy tyzden pozorujem ze cmula ruky je nespokojny ma hustu tmavo zelenu zapachajucu stolicu nemoze kakat az kym mu nedam hadicku poradte mozu mu ist zuby alebo to je zavcasu a mame problem s travenim cajik mi nechce co moze take male pit okrem tej beby prosim poradte co robit dakujem

trgypadl
24. máj 2015

@jankajamka niektore deti takto raguju na bebu

evitka83
24. máj 2015

@jankajamka vyskusaj zmenit mlieko. kazde mlieko sedi detom inak, je to ako sazka sportka 🙂 my sme tiez menili a behom jedneho dna sa stolica upravila. Mozno mu len nechuti bylinkovy caj. Ja davam malej na ochutenie trosku stevie. Nie je to cukor, nemoze ublizit.

pribinak
24. máj 2015

Urcite zmen mlieko, zelena stolica by nemala byt. Musi pit hypoalergenne? Skus mu dat par lyziciek obycajneho sypaneho fenikloveho cajiku, urcite nicim neslad

To ze si cmula pasticky je ok. Je to normalne vyvojove stadium, objavil rucicky, trenuje koordinaciu, ruka-oko-usta

jankajamka
autor
25. máj 2015

Uz som skusala prejst na nutrilon ale bolo to horsie stale plakal a vobec nespaval stale sme ho museli nosit na rukach akonahle sme ho polozili sme ho nemohli utisit

jankajamka
autor
25. máj 2015

Aky he rozdiel medzi bebou a bebou ha?

desszi
25. máj 2015

urcite vyskusat zmenit mliecko - nutrilon nebola najlepsia volba, ale este mas mliecko hipp, hami, sunar...treba skusit a hlavne pridat drobcekovi probiotika.

eeffka
25. máj 2015

@jankajamka hocico ine ako Bebu, vela deti z neja ma taketo problemy

huncut
25. máj 2015

@jankajamka tak po našej skusenosti možem povedať že aj Nutrilon zvykne zapekať, potvrdili mi to aj v pôrodnici aj v lekárni...proste detičkám nesadne mlieko, treba preto vyskúšať iné...pri prvej dcérke som prešla asi 5 druhov kým sme našli to správen a presne to bolo tuším beba HA...to HA znamená hypoalergénne, ale my sme to mali od pediatričky nariadené nakoľko moj manžel je astmatik a malá bola náchylná na alergie... inak zelená stolica može byť aj hladová t.z. že mu rýchlejšie trávy apotrebuje viac papať...na pitie môžeš dať dojčenskú vodičku, alebo čajík...my sme kupovali od 1mesiaca Sunarka čaj granulovaný feniklový...príp. skus si kupiť Infacol to sú kvapky ktoré pomáhaju pri kolike a iných takýchto problémoch s bruškom...

trgypadl
25. máj 2015

Ja uznavam sunar....vyskusali sme mnoho mliek...ale overeny stary sunar zapasoval najlepsie...mam pocit,ze cim viac na vyber tym horsie....
Kedysi bol len sunar a este tusim jedno mlieko a o takychto problemoch nebolo ani chyru

lucia2493
2. jún 2015

Ahojte mamicky potrebujem poradit mam doma 2 meascneho chlapceka a ma problem s kakanim doktorka nam odporucila odvar z ovsenych vlociek a moc mu to nepomaha je len na umelom mliecku od narodenia co je na to dobre dakujem

jankajamka
autor
2. jún 2015

@lucia2493 aj my sme mali taky problem nam poradila doktorka robit mu mliecko do harmancekoveho caju nie do vody a pomohlo nam to treba vyskusat

simca663
29. jún 2015
Používateľ simca663 je nedôveryhodný
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od simca663.

Nam lekarka odporucila podavat viac tekutin - ak treba tak aj cistu vodu. Zmena mlieka môze mat za nasledok zmenu farby stolice - my sme mlieko menili na trikrat kym sme nasli take, ktore nam vyhovuje. Taktiez sme pri problemoch s travenim davali do UM kvapky coliprev.

suri023
29. jún 2015

Moze to byt aj tym, ze nepije dostatok tekutin. Nam lekarka vravela, ze len kojene nema mat inu tekutinu ako mlieko. Ked je na umelom mlieku, tak by mal mat aj nejaky cajik. Pamatam si ze mi i vravela kolko toho caju denne by mal pit...
ale to uz neviem.

mahuliena5
29. jún 2015

Ahoj, ako pisali vyssie, zmente mliecko. Moj syn tiez nekakal po bebe. A mal reflux a na ten dostal antirefluxne mlieko ale ani to som mu nedavala, lebo aj z neho byval zapeceny. Najlepsie mu robil asi sunar. Treba skusat, co zaberie najlepsie. Hadam sa to tvojmu syncekovi rychlo upravi 🙂

13091991
29. jún 2015

Treba kupit vlakninu v lekarni v prasku...zamiesat do mlieka a bude kakat ako nikdy :D...nam to vzdy pomohlo

uhnakova
29. jún 2015

@trgypadl to bohuzial nie je pravda, napr. mne ako trojmesacnemu babatku Sunar totalne nesadol a kedze nebolo ine, museli mi rodicia pozhanat mlieko od kravy. Tipujem, ze podobnych deti bolo viac. Praveze je super, ze je v dnesnej dobe vela mliecok, urcite sa pre kazde babo najde to prave.
@jankajamka vyskusaj ine mlieko. Nasej mladsej sadlo Babylove z drogerie DM, starsi pil Hipp.