Ahojte chcela by som sa opýtať ci by sme mi nevedeli poradiť mala ma 17 mesiacov a mam tvrdú stolicu vykaka sa síce každý keď ale je až červená ako tlačivá 100% ju bruško neboli dokonca všetko papa ďakujem za každé poranenie
@stanka90 skus dat pit kamilkovy caj na zriedenie stolice,alebo ak pije UM tak do toho zarobit.popripade,vyradit zo stravy mrkvu,zaradit ovsene vlocky,vlakninu
@simona92101 skúsim síce UM už dávno nepijeme lebo už nechcela
@stanka90 tak potom ten cajik ako pitny rezim,striedat s cistou vodou.napriklad na ranajky ovsenu kasu nespapa?my sme z lekarne kupovali vlakninu v prasku a do tej ranajkovej kase miesali.
Sladkosti, keksy, piškóty, mrkvu, ryžu, čokoládu, banány, sladené nápoje, sirupy, dzusiky-toto všetko vyradiť
Zaradiť: čistá voda, ovsené vločky -varena kaša, ananás, kiwi, pomaranče, jahody, maliny, biely jogurt, probiotiká probiofix, obed-maso+zelenina, polievky, slivková šťava z DM, sušené slivky, kefír, kyslá kapusta, trochu vody z kyslej kapusty, fenyklovy čaj,... cvičiť nohami pritlačíme kolená k brade, teplý kúpeľ, masáž brucha v smere hodinových ručičiek
@stanka90 probiotiká má?