Ahojte. Mam 17 rokov. Asi pred mesiacom v noci pred spanim mi z ničoho nic začalo bit nepravidelne srdce tak som sa zlakol nevedel dýchať atd atd.. Panicky atak. Lenže po case mam problem s dýchaním a casto ma pichá pri srdci. Panické ataky mam časté vacsinou každú noc sa zobudím s tym že nemozem dýchať a že mi búši srdce. EKG a krvné vyšetrenie mam dobre. Viete mi poradiť co s tym?🙂vdaka lebo uz fakt neviem
@max12345 kriste 17rokov a už ,,diagnózy,, 😶😑😶 to je doba.
Porad sa s lekárom a nerob si stres. Keby si to nemal ako panický atak tak by som povedala ze chrbtica, skus cvicit, skontrolovat co jes a pijes a inak sa odreagovať cez den. Plus horúčavy určite tomu nepomahaju. Hlavnr6ak to takto sdledujes. V 17 som riesila frajera a skolu, brigadu a žiadne panicke ataky a lekarov.
Pichanie pri srdci je z chrbtice... toho sa zľaknes, z toho ti bije srdce= Chod k fyzioterapeutovi🙄
@diamond007 zial ale mlady sa nemusi automaticky rovnat zdravy☹️
Presne, je to z chrbtice.aj ja to mam a potom citim, akoby sa mi aj srdce rozbuchalo. Preto si sa asi zlakol, lebo si nevedel, co to je a z toho ten atak. Alebo mozno mas aj nocne apnoe, na co sa budis, zlaknes sa, ze nemozes dychat. A do toho aj ta chrbtica.
@diamond007 ako keby si to ako keby si to vybral 🙄
@max12345 kedysi som tým trpela a riešila som to u psychológa. Krvné vyšetrenia som mala tiež ok a Aj EKG
@max12345 si očkovaný proti c19?
Tie ktore tu tam mudro radia, skuste ist na skupinu mama so sklerozou multiplex a tam si precitate ake problemy mozu mat uz aj 17 rocni ludia. Autorka odporucam urcite aj endokrinologiu, vela veci v tomto veku moze byt z toho. A urcite kardiolog kedze aj nasu susedu tak vysmiali,ze to ma od chrbtice, tiez mala 17, az ked neodpadla a zistili jej zavazns ochorenie srdca. Radsej 5krat ist ako potom mat horsie nasledky.
@diamond007 pýtala som sa slušne 🙂tak prosim vas svoje komplexy si riešte inde 🙏Vdaka
@max12345 sú rôzne dychové cvičenia a autogenne tréningy 😊