Zienky poraďte. Stala sa nam taka nepríjemná vec. Sprchovala som 4 rocnu dceru a dala jej na ruky gel s ktorym sa denne umyva. Neviem co ju to napadlo, ale ako sa mydlila zatial co som držala sprchu, riadne si ten gel votrela aj do pisule. Okamzite zacala jacat ze ju to stipe. Vymyli sme a ukludnila sa. No ked si umyla zuby a poslala som ju pred spanim vycikat, chytila amok ze ju to strasne stipe a nevycikala ani kvapku zo seba... Bolo to hrozne nepríjemné a nedala sa upokojit, az mne bolo z toho zle. Opat som ju v cistej vode umyla a dala jej tenku vrstvu mesiacikoveho kremu. Myslite ze to bude do rana ok? Mohol jej ten gel tak strasne ublizit za tak kratky cas? Aj ma trapi ze nie je vycikana ale ona pre ten strach a bolest uz vobec nechcela potom... Pred sprchou cikala uplne bez problémov...
vôbec nič sa nestalo....ráno bude Ok
Ked nebude chciet kvoli bloku dlhsie cikat, posad ju do vane do teplej vody. Ta by to mala spustit aj bez bolesti.
Ďakujem baby... Som tehotna a strasne so mnou biju hormony 🙈 revala som s nou...
Skoda ze sa nesla vycikat hned po sprche. Male mnoztvo toho gelu sa mohlo dostat do mocovej ruky a asi ste nedostali vsetko von ked ste sprchovali. Moc by to vyplavil von a zneutralizoval. Dufam ze sa jej podari rano vycikat.
@andreatytler vycikala sa bez placu🙏
Seper! Dakujem ze si napisala ako to dopadlo. Vzdy to dobre padne.
Urcite je v poriadku, len dostala sok