Problém s cikaním

kibuk
12. jún 2015

Ahojte,uz dlhsie premyslam ci napisat...mam problem s mojim skoro pat rocnym syncekom a cikanim..uz neviem ako dalej nechce mi cikat v skolke-rano sa vycika a potom az ked pride domov :-/ a to iste von-nehrozi aby sa vycikal do travicky.Uz aj starsi brat mu vysvetloval ze to nic nie je ani to "neboli" nepocikava sa,len zadrziava.. Dakujem za kazdu radu

henamichal
12. jún 2015

A ako cikal v škôlke doteraz? Chodí do škôlky už hádam druhý rok, však?

kibuk
autor
12. jún 2015

Ano tam sme mali problem s ucitelkou,lebo ho "nutila" cikat na stojaka a tam bolk blok lebo on si radsej sadne na wc a tak sa vycika to sme si poriesili,tak aj v skolke raz siel ale opat nastali problemy... A co sa tyka cikat von,tak to ani pri nas

henamichal
12. jún 2015

Má tú istú učiteľku? Ak áno, treba to s ňou riešiť, lebo to na je psychike, som si istá.

kibuk
autor
12. jún 2015

Hm ono jedna ucitelka ved nech si sadne a cikas,hlavne nech cika a druha musi na stojaka...a rozpravali sme s nou a ze v pohode a opat nechce cikat,chodili po vyletoch a ked sa vratili hned mamka ucte ho cikat do travy nemoze drazat moc v sebe cely den :-/ a maly pozeral na nu

pribinak
12. jún 2015

No a on sám to ako komentuje? Preco nechce cikat? Stalo sa mu nieco? Nepricvakla mu doska na wc pipika? (To sa skoro stalo synovmu kamosovi v škole a tiez poto veeeelmi dlho nechcel v škôlke cikat)

jeennyv
12. jún 2015

ja ked som bola mala, mala som tento isty problem, ale s kakanim...vonku ani za nic museli so mnou stale utekat domov, proste len svoj zachodik s nasadkou a tak 😀 podla mna ho to prejde, ked si proste uvedomi, ze to uz nevydrzi a je to neprijemne..a na margo toho poznam aj dospelych, ktori mozu svoje potreby vykonavat len doma......kazdy sme aj v tomto nejaky 😀