Ahojte,uz dlhsie premyslam ci napisat...mam problem s mojim skoro pat rocnym syncekom a cikanim..uz neviem ako dalej nechce mi cikat v skolke-rano sa vycika a potom az ked pride domov :-/ a to iste von-nehrozi aby sa vycikal do travicky.Uz aj starsi brat mu vysvetloval ze to nic nie je ani to "neboli" nepocikava sa,len zadrziava.. Dakujem za kazdu radu
Ano tam sme mali problem s ucitelkou,lebo ho "nutila" cikat na stojaka a tam bolk blok lebo on si radsej sadne na wc a tak sa vycika to sme si poriesili,tak aj v skolke raz siel ale opat nastali problemy... A co sa tyka cikat von,tak to ani pri nas
Má tú istú učiteľku? Ak áno, treba to s ňou riešiť, lebo to na je psychike, som si istá.
Hm ono jedna ucitelka ved nech si sadne a cikas,hlavne nech cika a druha musi na stojaka...a rozpravali sme s nou a ze v pohode a opat nechce cikat,chodili po vyletoch a ked sa vratili hned mamka ucte ho cikat do travy nemoze drazat moc v sebe cely den :-/ a maly pozeral na nu
No a on sám to ako komentuje? Preco nechce cikat? Stalo sa mu nieco? Nepricvakla mu doska na wc pipika? (To sa skoro stalo synovmu kamosovi v škole a tiez poto veeeelmi dlho nechcel v škôlke cikat)
ja ked som bola mala, mala som tento isty problem, ale s kakanim...vonku ani za nic museli so mnou stale utekat domov, proste len svoj zachodik s nasadkou a tak 😀 podla mna ho to prejde, ked si proste uvedomi, ze to uz nevydrzi a je to neprijemne..a na margo toho poznam aj dospelych, ktori mozu svoje potreby vykonavat len doma......kazdy sme aj v tomto nejaky 😀
A ako cikal v škôlke doteraz? Chodí do škôlky už hádam druhý rok, však?