Problém s bradavicami u štvorročného dieťaťa

samose
20. sep 2015

Synovi sa neustále vracia bradavica na prsteku, prvýkrát sme ju dali vypáliť bolo to veľmi bolestivé po mesiaci znova narástla na tom istom mieste boli sme u druhej kožnej snáď pozná inú metódu tá nám dali v lekárni spraviť takú vodičku ktorú pravidelne aplikujeme a tá mu tú bradavicu postupne vypalila ostala mala chrasticka ktorá pekne odpadla mesiac pokoj a teraz je znova späť už naozaj neviem čo by mohlo pomôcť teraz sa mu už spravila aj na hornej pere ale tam si kvapnut vodičku nenechá lebo tam ho to štípe vyskúšam čokoľvek čo by nás tejto pliagy konečne zbavilo ďakujem za každú radu

0silvia0
20. sep 2015

@samose http://www.docsimon.sk/tovar/acetocaustin-1ml
nám pomohlo hneď po prvej aplikácii. Je to bez štípania a bez stresu 😉 😉

andisko
20. sep 2015

@samose ja som to nedavno zistovala, takze takto. bradavice sposobuje hpv virus a funguju podobne ako herpes. ked je ten virus uz raz v krvi, tak si treba zvyknut, ze budu obdobia bezpriznakove a obdobia, kedy sa mu to vyhadze. ked sa nejaka spravi, byva hlboko (moze byt aj 1cm korienok). takze ak to vypalili len povrchovo, zase sa predrala na povrch. ale aj keby ju vypalili dobre, nikto nezaruci, ze sa tam neskor zas nespravi, pripadne o kusok vedla. treba podporovat celkovu imunitu, aby s nimi telo bojovalo. vyhybat sa vlhkym miestam (plavaren, sprchy, spotene ponozky/topanky), tam si tie virusy ziju uplne bohemsky. nechytat bradavice rukami (na povrch vylucuju tiez ten virus, ktorym sa to prenasa), neobtierat si ruku s bradavicou o usta atd. detom sa to zvykne potierat aj takou rastlinkou lastovicnikom, pogoogli si viac. ale teda ak je hlboko a zavadzia (napr pri chodzi picha na nohe), tak sa to chirurgicky odstranuje. aknezavadzia a nezvacsuje sa, tak sa vraj moze aj pockat, vraj telo ich samo zahubi tak za 2-3 roky. no ale komu by sa chcelo cakat. je to peklo, ked to uz raz chyti :(

ivia25
20. sep 2015

bradavice sú vírusového pôvodu,je mi to jasné škôlkarik-sadne na wc a je to! Hnusné bradavice na svete aj moja dcérka ju mala -pomohla nam vodička z lekárne KOLODIUM FORTE stojí okolo 4,80eur

sissy27
20. sep 2015

@samose no u nás pomohla hliva ustricová (tabletky)... keďže je to vírus, treba posilniť imunitu... mechanické odstraňovanie problém ako taký nerieši...

katinka71
20. sep 2015

nas mal vysypamy cely zadok bradavicami virus povodu asi 2,5 roka a potom dr povedal ze mu to zmyzne okolo 3 roku ,uz rok nema ani stopy davam mu na imunitu martankov a raz do roka arko defesens

samose
autor
20. sep 2015

Ďakujem veľmi pekne za všetky rady určite vyskúšam imunitu mu posilňujem Imuniglukanom keďže sme aj alergici dúfam,že niečo zaberie 🙂