Ahojte chcem sa spýtať dcéra má 3 roky a má hnačky aké probiotiká jej dať ,a čo zabralo na hnačky aké jedla jej dávať ,😢 lebo mi nechce veľmi jesť.
Pri hnackach su liekom prvej volby probiotika! Enterol, Nekadex alebo Probiofix imun/inum (tieto obsahuju kmene s preukazanym pozit. ucinkom na hnacku, nie napr. Biogaia). Chvalia si aj Enterinu, za mna ale v kombinacii s inym zo spomenutych probiotik.
Hylak a raz denne carbofit sirup davam pri hnacke 🙂 a cierny caj osladeny a aj stipku morsku sol davam do nho 🙂 a to po lyzickach..a nic mliecne
@anavixy práveže BioGaia je veľmi vhodná pri hnačkách a ja ju môžem len odporučiť. Bolo to jedno z mála probiotik, ktoré mi dokázalo pomôcť. Takže BioGaia jednoznačne. Odporucil mi ju prave gastroenterolog.
@stanulienkat biogaia je možno vhodná ale hnačky nezastaví. Možno skôr ako prevencia...ale konkrétne na liečbu hnaciek je enterol
@gejb zastaví, mám osobnú skúsenosť, plus doporučenie gastroenterológa, plus cca dozadu 2 tyzdne prednáška od doktorky- BioGaia je jednoznačne vhodná pri hnačkách.
Vhodne su kmene sacharomyces boulardii a lactob. Pretoctis
@stanulienkat ja som dcére dávala biogaiu od narodenia každý deň a mala hnačky.
Tiez odporucam Enterol
Ďakujem vám všetkým,😘
Ja dávam mojim deťom aj nám dospelým Hylak a smectu.
pri hnacke ziadne probiotika, az ked hnacka odznie