Probiotiká pre dvojročné dieťa

alexandra1104
30. mar 2015

Prosim ake probiotika by ste odporucali pre 2rocne dieta

anetkaadamko
30. mar 2015

biogaia

horana
30. mar 2015

U nas sa najviac osvedcili Infants Dophilus.

lorela
30. mar 2015

Keďže len máloktoré sú účinné (z nezávislých testov robených teraz, nedávno, vyplynulo, že v slovenských lekárňach z 36 výrobcov obstáto len 6), tak radšej dávať dieťatku kyslomliečne výrobky, a to denne: biele jogurty (kvôli chuti môžeš aj s ovsenými vločkami alebo/a s ovocím) a acidofilné mlieka (Zakysanky, Acidká, Kefíre) 😉.

vedorka
30. mar 2015

infant dophilus, ale musi byt v chladnicke a brat dlhodobo

alexandra1104
autor
30. mar 2015

@lorela mala ma dva roky kazdy den jogurt aj zeleniny vela poje ale aj tak me chytili dost tazku brusnu chripku doktorka nam odporucila kupit

jama16
30. mar 2015

ja davam malej nutrolin becko 🙂

vinuslava
30. mar 2015

@alexandra1104 Enterol je tiez dobrý, buď prášok alebo kapsuly, tie sa dajú otvoriť a prášok z nich sa vysype do tekutiny a popritom nejake tie kyslomliečne produkty. A jedno z najlepších prírodných probiotík je srvátka, ale či ju vypije dvojročné dieťa, neviem.

simca663
17. jún 2015
Používateľ simca663 je nedôveryhodný
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od simca663.

Ja ti môžem odporučiť probiotické kvapky Biolac Baby, ktoré sme používali už od narodenia a stačí ich držať pri izbovej teplote.