Ahojte dievčatá,potrebujem poradiť ohľadom probiotík pre 5 .ročného syna,ktorý má helicobaktera. Nasadzujeme liečbu pri ,ktorej bude dlhodobo brať ATB a potrebujem mu posilniť črevnú mikroflóru a aj imunitu.Čo by ste radili ,aké probiotiká alebo preparáty pomohli vašim detičkám. Ďakujem za každú odpoveď.
môj otec bral arko defenses a výborne zabrali,to bola 7dňová kúra pre dospelého,tu je detská verzia
https://www.pilulka24.sk/arko-defenses-kids-50ml
mne v lekárni povedali,že to tejto kúre je organizmus pod vplyvom probiotík jeden mesiac,čiže vyberieš toto a mesiac nemusíš iné probiotiká,tak sa popýtak v lekárni
po kúre....
Ahoj,a neskusala si sa obratit na priridnu medicinu?.Ja som mala helikobaktera cca.pred 3 rok.Dr mi nepomohli a ani tie hnusne ATB.Vyliecila som si ho na prirodnej baze.Skuste si otom prestudovat na nete.
@matusik24 je hnusna a drasticka aj pre dospeleho zdraveho cloveka!!Chioska masticha je najucinejsia no je vhodna az od 6r .alebo od vahy dietata,popripade sa poradit z nejakym deckym dr.Mne stym pomohla kamaratka,ktora sa tomu uz nejake roky venuje.Plus mi poradila rozne doplnky ale ja neviem presne ako sa to vola.No ak by ste sa rozhodli,ze idete liecit prirodne ,mozem jej napisat
A urcite vytamin C
Da sa aj inak ako z chioskou mastichou,ak by ste chcela dajte vediet a zistim vam co treba
Ahoj, ja som mala heli a atb, 10 dni silne lieky, pachut v ustach, no na grc pytala som sa v lekarni a odporucil lepsie probiotika, davala som och 2x denne a spokojne... a mala som lacnejsiu krabicku 5€ a vychadzalo mi kupit 2, ale mali aj lepsie probi, toe by som dala zas deckam keby mali takyto problem