Maminky dávate ešte stále probiotiká Vašim 3 ročným drobcom? Ďakujem za odpovede. Dajte tip, ktoré im dávate 🙂 Ďakujem. Doteraz som dávala BioGaia.
davam Hylak. najlepsie skusenosti. Detom aj sebe. Aj pri atb
Väčšina probiotik už sú od 3 rokov. Zvolila by som kľudne aj niektoré z tých pre dospelých, sú silnejšie ako detské. A čím viac kmeňov, tým lepšie.
Maminky, dávate niektorá probiotiká Hylak Forte? Odporúčajú sa deťom od 2 rokov.
Ja striedam Infant Dophilus, Probiofix a Biogaiu
Bio-kult, nemám čo vytknúť ☺️
Hylak je pri ATB v poriadku, jeho výhoda je v tom, že nie je potrebné dodržiavať 2h rozostupy od užívania ATB, môžu sa kľudne spolu.
@beky223 Môže sa užívať Hylak aj keď syn neberie ATB ako aj ostatné probiotiká?
Určite, môže sa užívať, nie je to klasické probiotikum, ale tzv. eubiotikum, tak ako tu už niekto spomínal, ale takisto upravuje trávenie. Za akým účelom ho chcete dávať? Lebo zase dlhodobo je to nepraktické, keďže ho treba dávať 3x denne.
@beky223 Dlhodobo by som probiotiká chcela dávať, HYLAK 20 kvapiek 1 x denne. Na úpravu trávenia. Doteraz som dávala BioGaia, ale chcela by som čosi silnejšie kde je viac probiotík. Prípadne v tabletkách ktoré sa dajú rozdrviť a zamiešať do jedla. To by bolo asi najlepšie.
Tak to by som zvolila skôr nejaké iné, napríklad od jamiesonu alebo naturevia, majú aj na cmulanie od 3 rokov.
@beky223 Oki, ďakujem pekne za tip 😉
Infant Dophilus prášok bez chuti a vône. Zamiešas do vody a dieťa ani nezbada. Veľmi ľahké na trávenie aj pre citlivejšie deti