Probiotiká pre 2,5 a 4,5-ročné dieťa

alex2019
3. jan 2024

Ahojte, nemate tip na nejake dobre probiotika pre deti tohto veku? Chceli by sme skusit na podporu imunity. Starsi minuly rok bral imunoglukan, teraz obaja mali 2-3 mesiace kolostrum ale ziadny zazrak sa nekonal tak skusame dalej co by mohlo troska pomoct a odporucali nam probiotika, len neviem sa rozhodnut ake kupit.
Najviac sa mi zatial pozdava Biopron Kids+, ten mi odporucali v lekarni.
Dakujem za rady.

alezia
3. jan 2024

@alex2019 Probiofix Imun. Ma jednu zlozku - LGG, ktora vraj jedina z probiotik ma preukazany ucinok. Nie som lekar ani lekarnik, len som to citala a my ich uzivame

nyphadora
3. jan 2024

@alex2019 no idealne sirup na imunitu a probiotika k tomu a samozrejme vit. D.

anavixy
3. jan 2024

Probiofix imun/inum, dolezity je pre podporu imunity hlavne kmen LGG, takze hladajte ten.

simsalabim
3. jan 2024

Ja mam rada Jamieson probiotika (10mil), obsahuju aj spominany LGG (Lactobacilus rhamnosus).

simonecka008
3. jan 2024

@anavixy dobry den prosim rozdiel v inum a imun je to ze jedny su kvapky a druhe su tabletky? Yie inum moze aj 5 rocna? Alebo radsej tie druhe alebo to je jedno? 😄

fiafia
3. jan 2024

@alezia probiofix imun niesu len pre malinke deti či si ho pletiem?

anavixy
3. jan 2024

@simonecka008 myslim ze len vo forme je rozdiel, aspon iny som nezbadala 😁 tie v kvapkach su do 3r odporucane, neviem ci je tam davkovanie aj pre vacsie uvedene, ale teda asi by sa rychlejsie minali 🙂 5r uz moze kludne Inum, kapsula sa moze otvorit a vysypat , nemusi obsah zjest s obalom (ak by bol problem s prehltnutim, moze ist do jogurtu alebo na lyzicku s niecim napr.)

klip0
3. jan 2024

Mám 2 ročnú a kvôli imunite dávam probiofix imun a striedam s infant dophilus aby si nevytvorila odolnosť
Dávam aj rybí olej, tiež by mal podporiť aj imunitu

alezia
3. jan 2024

@fiafia Pre malinke kvapky, od 3 rokov kapsule, ktore sa ale daju aj vysypat

nikpa
3. jan 2024

@alex2019 ja dávam 2,5 ročnému aj 6 ročnému rovnaké, kapsule ktoré sa dajú vyspať. Tie bábätkovske kvapky od narodenia sa mi zdajú slabé pre už skoro 3 ročne dieťa. Dávala som naposledy Bio Kult, obsahujú 14 rôznych kmeňov. Objednám ich určite aj nabudúce.

majkatarajka
5. jan 2024

Smidge infant

alex2019
autor
13. jan 2024

dakujem, kupila som tie Probiofix tak uvidime 🙂