Ahojte, nemate tip na nejake dobre probiotika pre deti tohto veku? Chceli by sme skusit na podporu imunity. Starsi minuly rok bral imunoglukan, teraz obaja mali 2-3 mesiace kolostrum ale ziadny zazrak sa nekonal tak skusame dalej co by mohlo troska pomoct a odporucali nam probiotika, len neviem sa rozhodnut ake kupit.
Najviac sa mi zatial pozdava Biopron Kids+, ten mi odporucali v lekarni.
Dakujem za rady.
Probiofix imun/inum, dolezity je pre podporu imunity hlavne kmen LGG, takze hladajte ten.
Ja mam rada Jamieson probiotika (10mil), obsahuju aj spominany LGG (Lactobacilus rhamnosus).
@anavixy dobry den prosim rozdiel v inum a imun je to ze jedny su kvapky a druhe su tabletky? Yie inum moze aj 5 rocna? Alebo radsej tie druhe alebo to je jedno? 😄
@simonecka008 myslim ze len vo forme je rozdiel, aspon iny som nezbadala 😁 tie v kvapkach su do 3r odporucane, neviem ci je tam davkovanie aj pre vacsie uvedene, ale teda asi by sa rychlejsie minali 🙂 5r uz moze kludne Inum, kapsula sa moze otvorit a vysypat , nemusi obsah zjest s obalom (ak by bol problem s prehltnutim, moze ist do jogurtu alebo na lyzicku s niecim napr.)
Mám 2 ročnú a kvôli imunite dávam probiofix imun a striedam s infant dophilus aby si nevytvorila odolnosť
Dávam aj rybí olej, tiež by mal podporiť aj imunitu
Smidge infant
dakujem, kupila som tie Probiofix tak uvidime 🙂
@alex2019 Probiofix Imun. Ma jednu zlozku - LGG, ktora vraj jedina z probiotik ma preukazany ucinok. Nie som lekar ani lekarnik, len som to citala a my ich uzivame