Ahojte viem, že je tu veľa tém ohľadom probiotik, ale ja sa akosi neviem zorientovať a ani vybrať v tom množstve, veľakrát sú spomínané a chválené PRO 12 - LR, prosím sú naozaj také dobré alebo je to len reklama, každá skúsenosť a rada poteší, probiotiká potrebujem pre syna - 13 ročného, má dosť problémov, čo sa týka trávenia, aj psychiky (rozoberala som to v iných témach ) , tak skúšame, či by nepomohlo aj to. Ďakujem srdečne
@sasha10 ďakujem srdečne, práve som si naštudovala, majú naozaj dobré recenzie a neporovnateľne lepšiu cenu 🙂
ono travenie ide ruka v ruke so psychikou...... ale nema syn aj nejaku alergiu / intoleranciu? lebo u nas sa s problemami s travenim ukazala intolerancia na laktozu.....
@martinastaj ja som aj registrovaná v lr, lebo som skúšala produkty ked sme byvali často chorí, ale moja skúsenosť je že môžu to byť dobre produkty, ale za vyššiu cenu ako bežne, a produkty mi nijak skôr ani zázračne inak nepomohli ako lacnejšie z lekárne. Dokonca napríklad to ich ospevovane kolostrum mi neurobilo žiadnu zmenu, pritom z lekarne lacnejšie som videla zmenu k lepšiemu už po 2, 3 dnoch myslím prvotnú úľavu od problémov potom som pokračovala samozrejme... Nepoznam váš problem, ale ja som počas dospievania tiež mala problém s trávením čo súviselo so psychikou a najrychlejsie mi zatial zabrali lactoflor bioplus, skus pozrieť, mali aj dobre recenzie 🙂