Pekny den ....ma niekto skusenosti s probiotikami Enterina??? Boli nam odporucene od pediatricky. Mame alergiu na bkm...+ laktozu....myslite,ze su vhodne?
Dakujem za vsetky skusenosti.
Pekny den
@evulikm Dakujem pekne za odpoved....malama teraz hnacky a 5 dni mala vysoke horucky...kde sme davali cipky a z tych ju prehanalo....tak nam odporucila dane probiotika....len sa bojim....vzhladom na to,ze mame alergiu na bkm a crievka dost znicene ....aby sim jej este viac neuskodila :(
Ahoj viem ze je to uz starsi prispevok ale my berieme probiofix inum, enterina su cucoriedky co nepovazujem za velmi stastne riesenie na intoleranciu . Nieco som si pozistovala aj sama a velmi zalezi na tom ake probiotikum pouzijes. Niekedy menej je viac resp.spravne voleny konkretny kmen je lepsi ako 9 inych v kope a spolu s bečkami. Probiofix inum obsahuje kmenn Lgg , ten obal je z cistej zelatiny, a este bifidobakteriu bb12, ktora sa dava aj tehotnym, a detom narodenych sekciou a na umelej vyzive. Vela som citala o tom a na tieto kmene je aj najviac studii.
@jani6969 prosim, kde najdem info o vhodnosti probiotik pre alergika na bkm plus intolerancia laktozy?
vdaka
@katarinkaaa daj mi tvoj mail poslem ti clanky klinicke studie a podobne co sa aj mne podarilo ziskat.
Ahoj, my užívame Enterinu, ak máme hnačku. Mne ich odporučila v týchto stavoch pediatrička. Dlhodobo sme ich neužívali, iba v tých dňoch, keď bola hnačka. Keď hnačka prešla, tak som dávala probiotiká BioGaia