Ahojte maminky. Naša gastro stále tvrdí že probiofix probiotiká sú iba značka a nepomáhajú. Dala nám biogaju. Z nej mám pocit nieže pocit vidím že ho skurca. Pridávam 3 kvapky do mlieka. Cítil by ich až tak ? Probiofix som dávala 5 kvapiek a nebol problém. Môže byť že tie vychvalene probiotiká biogaja nie sú dobre ? Dávam anonymné lebo naša gastro chodí na konik
Ja nedam na ne dopustit. Pomohli mi, ked patoro inych nie. Doteraz ich preventivne kupujem raz za mesiac-tablety.
Ja som donedávna kupovala akékoľvek mi v lekárni ponúkli. Asi 2 mesiace dozadu mala dcéra takú brušnú virozu, že sme po 6 dňoch šli na pohotovosť a tam mi pediatrička povedala, že sú len dvoje naozaj dobre probiotiká a to Biogaia a Enterina. Pýtala som sa jej konkrétne na Probiofix a Lacto7 a na oboje povedala, že sú to len vyhodené peniaze. Ci je to pravda neveim ale je pravda, že malej bolo lepšie po prvej dávke Biogaie.
Probiofix imun baby obsahujú registrovaný kmeň probiotík na ktoré boli robené desiatky štúdii, naozaj desiatky. Nie je to žiadna len značka, je to chráneny kmeň ktorý ma za sebou výzkum ktorý nerobil táto značka, lebo ten kmeň nevlastní. Ja som k tým probiotikam prišla tak, že som hľadala štúdie a na základe kmeňov v daných štúdiách som našla probiotiká ktoré ten kmeň obsahujú a z mojich záverov sú to najlepšie probiotiká na slovenskom trhu. BB-12 je najpreskumanejsi probiotický kmeň na svete. Pri prvej dcérke som používala tie druhé čo píšeš a presne to iste bolo čo ty. Vtedy som si začala študovať a dala som jej probiofix a odvtedy žiadna napinky z bolesti brucha. Nechaj jej probiofix a pokojne tej doktorke sebavedomo povedz, je to nie je len značka, že je to najpreskumanejsi kmeň na svete so samimi dobrými závermi- menej kolík u bábätiek, menej zdravotných imunilogickych problémov. Nech sa pani dr dovzdela a netrepe blbosti
U nas takisto fajn, mame s nimi dobru skusenost, ine nezaberali ale ze absolutne. Takze by som to s nimi este uplne nevzdavala. 🙂
Ked dieta skrúca naďalej, hladaj príčinu v mlieku nie v značke probiotík. Zrejme tam bude intolerancia, alebo alergia na mlieko ktorým ho kŕmite( zrejme ste kvôli tomu boli na gastre).
Mne kázali na gastro striedať Biogaiu, Probiofix a Enterol.Ale to už dcéra mala 7
My dávame malej Biogia od narodenia a nemám žiadny problém. Dávam jej 5 kvapiek na lyžičku s mliekom a rovno do úst a potom zapije mliekom.