Probiotiká bez obsahu laktózy

nelinka79
10. jún 2014

ahojte chcela by som sa poradit ci neviete presne ktore probiotika su bez obsahu laktozy. Mozno je to hlupa otazka 😅 ale fakt som sa v tom niekde stratila.
dakujem

nikitaf
10. jún 2014

Ahoj, urcite Lacto Seven a doma mam teraz ine, ale neviem si spomenut ako sa volaju 🙂 vecer ti napisem.

nelinka79
autor
10. jún 2014

@nikitaf dakujem

reppka10
11. jún 2014

najkvalitnejšie probiotiká na trhu http://www.lr-slovak.com/probiotic-12/d-1574/

nikitaf
13. jún 2014

@nelinka79 ahoj, konecne som sa pozrela ako sa volaju tie druhe probiotika 😀 takze je to Floraliv. Dufam ze pomozu 🙂

veronikak55
22. jún 2014

nam na zvysenie imunity a pri castych ATB nasadila pediatricka probiotika Actibax.. musim si zaklopat ale ficia na nich obe moje deti a teda choroba nas obchadza.. su vyborne lebo nemusia byt ani ani v chlade.. starsiemu syncekovi ich davam uz v normal tabletkovej forme (cokoladova prichut.. tkaze nebojujeme s uzivanim) a mladsiemu davame formou kvapiek 🙂

kikuleenka
22. jún 2014

Ja davam dcere s intoleranciou laktozy probiotika Enterina

tamaram283
29. jún 2014
Používateľ tamaram283 je nedôveryhodný
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od tamaram283.

aj my doma ficime na probiotikach actibax.. odporucila nam ich pediatricka.. a musim si zaklopat ale mala zvladla prvy rok v skolke a chripkove obdobie bez choroby 🙂

betka999
30. jún 2014

probiotika actibax pouzivame aj my.. som s nimi naozaj spokojna.. hlavne teraz ked ide leto.. nemusia byt v chladnicke takze ich mam so sebou vsade ci uz dovolenka.. vylety 🙂

patuskaaa
31. júl 2014
buba08
31. júl 2014

@veronikak55 no tieto probiotika skusim aj ja, vdaka za tip

lauricita7
31. aug 2014

ja som velmi spokojna s probitikami Actibax.. cela rodina na nich fungujeme.. kvoli imunite.. kvoli uprave crevnej mikrofory ATB

greeny
31. aug 2014

probiofix inum

jankaal
29. mar 2019

tu sú tie naj probiotiká bez laktózy vyppísané: https://probiotikapredeti.sk/probiotika-bez-lak...
tiež som to potrebovala zistiť, tak som robila prieskum. Ja navyše nemôžem ani lepok 😵 😒 každopádne je super, že sa sa dajú nájsť dobré probio aj pre nás 🙂 👍

karima512
23. jan 2024

ja som spokojna od sunday natural konkretne FLORA ESSENTIALS PLUS bez lepku a laktozy