Probiofix imun

15. okt 2024

Ahojte,

Davam synovi dlhodobo od 4. Mesiaca, teraz ma 3,5rokov. Je super, chorobnost minimalna. Davala som s pauzami samozrejme, ale neviem, ci pokracovat alebo nie.. Niekde citam, ze sa maju striedat, niektori zas neodporucaju. Mozem dalej davat podla vas? Ci mam dat ine? Odporucili mi probiomaxik, ale co ja viem.....

autor
15. okt 2024

A tie bakterie, ktore su v biogaia mame v mlieku (beba comfort), takze tie som nedavala nikdy zvlast.

nynia
15. okt 2024

ak chceš niečo na štýl probiofix imun tak Bactoral alebo Linex s vit. D3. Predpokladám, že probiomaxík ti odporúčili priamo v Dr. Max 🤦🏼‍♀️ všetky ich produkty sú za mňa s veľmi nízkou kvalitou ale určite ani probiomaxík neuškodí ale či aj pomôže 🤷🏻‍♀️🤣

anavixy
15. okt 2024

Nemusia sa vobec striedat, ak su pre vas osvedcene, klude s pauzami pokracovat.
Ten kmen, co je v Biogaia ma preukazany ucinok pri bolestiach bruska, je vhodny pre malilinke babatka. Probiofix baby imun obsahuje kmene s ucinkom prave aj na podporu imunity a aj pri hnackach, je vhodny aj na dlhodobe podavanie ale aj pri akutnej hnacke - pre niekoho kto neuziva pribiotika denne. Pri probiotikach je vraj (info od odbornikov) dolezite vyberat si overene kmene s R v kruzku pri jednotlivych kmenoch, vtedy vieme ze ide o kvalitny produkt.

anavixy
15. okt 2024

@nynia presne toto ked vidim, ze davaju probiomaxik 🫣 to jedine tam mozu odporucit naozaj…

autor
15. okt 2024

@anavixy
@anavixy prave aj v tom probiomaxiku su s "r" kom, inak by som nad tym neuvazovala.

ronie338
15. okt 2024

My máme probiomaxik len a mali sme keď mal raz virozu iné ale vrátili sme sa spat k probiomaxiku a nie je nejak viac chorý ani nič. Dávam si veľký pozor na to co svojmu dieťaťu dávam a nič nepodcenujem

anavixy
15. okt 2024

Aha, v kvapkovom nie su (ak sa nemylim…), ine som zatial nehladala nikdy. Ono niektore deti v zivote probiotika nebrali (max. pri atb, ono sa od roka vlastne neustale uzivanie pribiotik ani nejako specialne neodporuca, ale ani nezakazuje) a nie su nejake viac chore, to je naozaj velmi individualne, na imunitu je odporuca a kombinacia LGG + BB12 a pokial vam konkretne ten probiofix vyhovuje, tak ja by som ho nemenila. Ale mozete vyskusat a uvidite, mozno ani ziadnu negativnu zmenu nespozorujete 🙂