ahojte mamicky.Mam dcerku 5rocnu a bola je urcena alergia pred 2rokmi z testov na travu, 3druhy-neviem ake,prach plesen.stym ze doteraz sa jej to na vonok njjako neprejavila.moja dcerka byva casto chora a ked dostane sople tak to skonci vzdy kaslom.momentalne ma sople od pondelka(PRED TYZDNOM LEN KYCHALA A SUCHALA SI NOS) a po noci aj zelene a sem tam sa objavia zelene aj cez den ale kasel nikde.a preto si davam otazku ci to neni priznak alergie lebo teraz je sezonna travy a brezy.podla polovicky viem ze ked mal stavy lebo je tiez alergik tak mal sople a kychal ale sople boli riedke.dcerka ma huste a obcas zelenkave.MOZE TO BYT AJ TAK ALERGIA KED SU HUSTE A ZELENE SOPLIKY?viem zeby som mala ist k imunologicke ale mame termin zachvilu a kedze ma monomukleozu nechcem riskovat aby ochorela viac.mame termin k imunologicke v maji.dakujem.
ala
no ja som tiez alergicka ale nikdy som nemala zelene sople , podla mna to alergia nebude
@ala76 husté a zelené sople sú skôr príznakom zápalu prínosových dutín, ako alergie. Alergické sople sú redšie a priezračné.
dakujem baby 🙂
u alergikov sa bežne stáva, že keď prepukne alergia, sliznice sú citlivejšie, a preto sú náchylnejší k infekciám, ja osobne som alergik a tiež sa mi to stáva, ja tomu hovorím, že vybuchnem, spúšťač je alergia a potom mi to sadne na priedušky.
stačí ísť k vašej detskej obvodnej lekárka a porobiť výtery,či má v nose nejaké bacily