Maminky prosím poradnte synček si privrel palče dnes sme boli na pohotovosti ale pan doktor mal toho veľa takže nás nevzal. Syn hýbe s palcekom ma čierny necht palec nieje fialový nechet zlezie určite len ja nejem nespím odkedy sa mu to stalo. Máte prosím s niečím takým skusenosti. Prikladam aj fofo
To kde ste boli na pohotovosti? Nemôže vás nevziať a odmietnuť bez vyšetrenia
Možno do budúcna, moje deti keď mali skaredo privrete prsty - tiež sa im zafarbovali do fialova/modra, som im dávala hneď ručičku pod studenu tečúcu vodu. Vždy zatiaľ farba zmizla a tiež vyzerali najprv nechty všelijak🙂 ale pokiaľ prstek normálne používa mal by byt ok🙂
Moj syn mal takto-rano do 3 dni mu navrel sli sme na pohotovst zlomeny 3 tyzdne sadra-nepadol neprivrel si netusime kde a kedy az rano s tym vstal.
Na Kramaroch mu to prepichli nech ta zrazenina vytecie, dr povedal ze bez rtg nic nebude robit-my sme si mysleli ze mu zchadza necht. Ale nie mal ho zlomeny…S prstom staval lego hybal s nim vsetko ok,zlomenina bola akoby pod nechtom-dceta znamej presne to iste len o den neskor a dr v Presove jej to nedal do sadry ze naco,len to mala mat olepene aby si nech nevytrhla-museli ist este 3 razy na prepich hematomu🙂takze asi ako ktory lekar.
Modrina sa mu vstrebe, necht mu zíde sám, vyrastie nový. Mali sme to isté, syn si privrel ruku do dverí auta (respektíve dcéra ich pribuchla, keď tam on stále držal ruku).
@2861994 ako ste dopadli s tym prstikom? Moj syn si prevratil stolik na seba na cele hrca a jeden prst mu to pricviklo.mal to podliate.ten prstik sme zbadali az na sruhy den.jedze hrca bola dost vyditelna.ale zacal mu hnis vytekat tak macame v repiku. Nepisti ked mu to stlacim.tak asi zlomeny neni.lebo vsetko chyta tou rucickou. Kolko sa vam to hojilo? My to mame uz 4den.
@natalie1122 nechať zišiel už máme nový 🙂 trvalo to mesiac kým nechať zliezol
Kolega mal este pomliazdeny posledny clanok prsta a v Rakusku mu necht prevrtali,aby krv vysla von.Vyzera,ze nechtove lôzko poskodene nie je,necht podla mne nepôjde dole,normalne mu to vyrastie.