ahojte, ma niekto skusenosti s pripravkom Vironal od firmy Energy?
dakujem 🙂
ja mam skusenost, ak niekoho zaujima viac, nech mi napise
Ahoj, spoločnosť Energy robí už dlhodobo projekt s niekoľkými škôlkami na celom Slovensku. Využívajú práve Vironal a potom ešte dva produtky Audiron a Spiron. Sledovali dochádzku detí do škôlok, ktoré brali a ktoré nebrali VIronal (preventívne stačí 1 kvapka denne počas 3 týždňov, potom 1 týždeň pauza, vydrží na niekoľko mesiacov). Dosahujú s ním veľmi dobré výsledky. Rada Vám poskytnem link na oficiálne výsledky používania v škôlkach. Môžete ma kontaktovať cez internú poštu alebo poradňu na našej webovej stránke mamazem.
brala som všetky výrobky z tejto firmy, aj Vironal, momentálne beriem Gynex, nedám na ne dopustiť 🙂
už neberiem, som tehotná 🙂
Kolko si ho brala?
ktorý konkrétne? ja som brala každý prípravok zhruba dve kúry, podľa toho, čo som si potrebovala dať v tele do poriadku, najviac som však brala Gynex, aj teraz pred druhým tehu. Dve kúry znamená 2x po 3 týždne. výsledky som mala pri každom prípravku, mala som veľké problémy s krvou, štítnou žľazou, pečeňou, imunitou, takže výsledky boli potvrdené i lekármi pri odberoch krvi
Velmi som sklamana z Vironalu. Uzivali sme ho cely jul ako to bolo pisane 3 kvapky denne a akonahle maly nastupil do skolky, uz vcera od 4.septembra mame sopliky a sme chori. Ti vyrobcovia vselico slubuju len aby mamicky naleteli a kupovali drahe 20 eurove vyrobky,ktore ani nezaberaju. Boze,vsetko je lacny reklamny tah. No ja som az zhrozena kolko klamu vyrobcovia len aby mali profit. Teraz som kupila Vironal prvy a poslednykrat!
@henamichal priynavam my sme ho nedavali pravidelne ale zatial klop.klop.klop. som spokojna nas zachranil v juli pred dalsimi antibiotikmi.
3kvapky mali byt myslim rano a aj vecer 3 kvapky uzivat 3 tyzdne a tyzden pauza a teraz chcem skusit Renal..
@bubu62 na krabičke je napísané, že 2 kvapky denne pre štvorročné dieťa. ja som dávala tri celý august a teraz sme nastúpili do škôlky, chodili sme tri dni a teraz cez víkend sme chorí. Žiaľ, ja už neverím na takéto zázračné tekutiny. Už viac kupovať Vironal nikdy nebudem.... 😝
@henamichal mali ste si na nete precitat ja som sa tu radila s niekym a odpisali mi ze tri kvapky rano a 3 vecer,myslim ze po2kvapkach rano alebo ako ste to davali by to urcite nepomohlo...
@chryse áno, dve kvapky a nám to nepomohlo :( som sklamaná z Vironalu....
@veroveronika ja mam len tie najlepsie skusenosti s nim, mam ho uz rok doma a vzdy ked dcerke zacnu sopliky tak jej ho nasadim, do 2 dni mamem bez nich a moze ist opat do skolky)
@henamichal ja davam 5 kvapiek a vtedy to zabera)
Ďakujem vám ženy za radu, ale nám ABSOLÚTNE nepomohol a ani to už nikdy viac kupovať nebudem. Pred mesiacom sme boli v nemocnici a predtým sme ho užívali. Strašne veľmi som sklamaná :((((
@henamichal aj lieky zaberaju každému inak,dcerka brala na imunitu rybomunil- robil jej vyslovene zle, přitom ked ho bral syn tak mu pomohol....dcerke zabral až isoprinosin... tak vam nezabral vironal(
@la2 Ahoj. Dakujem za reakciu 🙂 Predstav si, aka nahoda🙂 nam tiez zabera len a len Isoprinosine. Je to pre nas to naj! Mas pravdu. Kazdemu inak zaberaju tie lieky. Prajem vam vsetko dobre ale hlavne vela zdravia pre deticky.
@henamichal to je co?
@henamichal tak veru vela zdravicka prajem aj ja celej rodinke)
@bubu62 Isoprinosine môže predpísať len imunológ, ale samozrejme predtým dieťa dôkladne vyšetrí, výsledky z krvného testu sú žiaľ až o 2-3 týždne. Isoprinosine podporuje imunitu, ničí isté vírusy, ktoré napadajú dýchací systém. Je to sirup.
@henamichal su aj tabletky, zacali sme sirupom a DR nam uiz dala tabletky, mojmu synovi ich imunologicka predpisala aj na likvidaciu bradavic... nevedeli sme sa ich nicim zbavit-rok sme chpdili po laseroch a po koznych... a az isoprinosine nam pomohol... nevraviac o tom co som nakupila drahych pripravkov v lekarni na znicenie bradavic-mal ich chudatko na dlani(
to by zaujimalo aj mna uvazujem o nom v suvislosti so synom je stale chory nastupil do skolky ale stale je doma...a mame este malinku dcerku a ta je chora spolu snim takze by ma velmi zaujimalo ci ho niekto pouzival dakujem