Prípravok proti komárom pre deti

77susana
23. máj 2017

Ahojte, potrebovala by som poradit ucinny pripravok proti komarom pre deticky. Moja dcerka ma silnu alergiu a po bodnuti hmyzom nam skaredo opuchla cela tvaricka.☹ Co by ste mi prosim poradili na komare? Dakujem pekne za kazdu radu ci tip. 🙂

maca283
23. máj 2017

@77susana SPREJ PROTI INSEKTOM
Sprej proti insektom
Sprej proti insektům vďaka novej účinnej látke Icaridin poskytne ochranu pred komármi aj pred kliešťami. Látka je výborne tolerovaná všetkými typmi pokožky, nevyvoláva podráždenie, precitlivenosť a nie je agresívna voči plastom. Príjemne voňavý a nelepivý sprej je možné použiť aj proti ovadom, muchám, mravcom, roztočom, tiplicím a piesočným blchám. Pre použitie na balkónoch, záhradách, pri športoch, turistike, pobyte v prírode, kontakte so zvieratami, v poľnohospodárstve a pri cestách do cudziny.
Použitie:sprej nastriekajte rovnomerne na všetky miesta, ktoré sa majú chrániť, a potom ho dôkladne rozotrite rukou. Pri použití na tvár si nastriekajte sprej na ruky a šetrne ho po tvári rozotrite, vyhýbajte sa očiam a oblasti okolo úst. Sprej nestriekajte deťom na ruky.
Obsah: 75 ml Odporučam

77susana
autor
23. máj 2017

Dakujem za tip maca283 🙂

jeennyv
23. máj 2017

@77susana ja mam skusenost s off repelent na telo super a kusok sa zvysilo a uz bol po zaruke ale striekla som bo balkone a hmyz utekal a lietal inou rychlostou, cize vyuzitie aj aj 😀

ofinka
10. júl 2018

ja by som poprosila niekoho, koho dieta ma silnejsiu koznu reakciu po pichnuti komarom, vacsi cerveny flak a opuchute to miesto, co pouzivaju na zmiernenie svvrbenia. ale nieco ozaj ucinne fenistil gel mam pocit ze to svrbenie vobec nezmierni, deti si to skriabu az do krvi. :o( dakujem.