Prípravok na vši

mirkaleskova
21. aug 2016

Prosim poradte mi aky pripravok je učinny na vši. Mojej dcere som zistila ze ma vši. ☹

alenocka777
21. aug 2016

Ahoj.. ja som svojej dcéra tiež našla A vyberala som hnidy ručne,asi týždeň,dva tri krát denne som kontrolovala.Uz keď som si myslela že je koniec tak prišla že ju svrbí hlava,tak som pozrela A zasa vši!Myslela som že ma porazi.Zas všetko prať,žehliť...Ale teraz som si kúpila V lekárni jeden prípravok, najskôr som živé vši vyzabijala A dala ten prípravok,je to mesiac A asi si musím zaklopat na hlavu ale zatiaľ nemá 😊 Rob podľa návodu,Ale vlasy denne kontroluj. A keď tak si kup TeeTre vodičku,vraj tie vši nenaskacu...

alenocka777
21. aug 2016
vikus17489
21. aug 2016

@mirkaleskova urcite ked budes kupovat sampon tak hned pozeraj aby k nemu boll aj ten hreben je to velmi napomocne 🙂

sissy27
21. aug 2016

@mirkaleskova starý dobrý socialistický ortosan... Akurát že ho kúpiš teraz v obchode pre zvieratá, lebo stojí asi 5€ a ešte je aj účinný, takže ako biznis nič extra

miriam_s
21. aug 2016

skus parasidose, to je dosť silne alebo potom paranit olej + sampon , ide to dost do penazi ale inak sa toho nezbavis

renca70
21. aug 2016

Nám nepomohol žiaden šampón, ale spravila som experiment. Zobrala som prameň po prameni, a poriadne nastriekala lakom na vlasy. Na hodinu som jej hlavu zabalila do sáčku, nech sa ,,svine,, udusia a potom nechala lak uschnúť. Vši sa nám už za posledné týždne neobjavili a uschlo aj 90% hníd. Občas sa ešte nejaké to vajíčko objaví, ale každý deň ju vyčesávam, tak to stiahnem.

lilke
21. aug 2016

My sme pouzili sampon paranit, potom kazdy den kokosovy olej na vlasy a po pramenoch vycesat. Na krk a poza usi teetree olej, este pre istotu mesiac po vykynozeni, keby nahodou v okoli u niekoho boli. My sme aj podstrihli vlasy, s dlhymi je to narocnejsie.

mirkaleskova
autor
21. aug 2016

Dievcata a neviete aky je pripravok Liberella je učinný?

lolonka
22. aug 2016

@mirkaleskova ...nám nepomáhalo nič z lekárne čo sme kúpili...tak som dcére natrela vlasy olejom a alpou zabalila do sáčku nechala cca 1h pôsobiť...môžeš aj dlhšie...a odvtedy sme mali pokoj..

mirkaleskova
autor
24. aug 2016

@lolonka a aky olej klasicky slnecnicovy? ja som uz zufala

lolonka
25. aug 2016

@mirkaleskova ..je jedno aký...olej ich zadusí a alpa vysuší

jarushka1981
26. aug 2016

Tak s tymto sa aj my teraz trapime. Pred mesiacom sme boli na dovolenke a ked sme prisli domov, tak som zbadala tie potvory v dcérinej hlave. Pricom si kazdy den umyvali vlasy (vsak z mora su ako droty, takze treba zmyt). Hned som kupila Diffusil H a vystriekala celu rodinu, hoci som objavila iba na hlave tej najmladsej. Prezliekla a vyprala som vsetky periny, vankuse, plysaky z posteli deti aj v spalni. V auguste, prvy tyzden bola dcera na tabore. Ked sa vratila objavila som opat potvory. Rovnaky kolobeh, len teraz nemali v lekarni diffusil, tak som kupila hedrin ci ako sa to vola, ten, co sa nastrieka na hodinu. O par dni neskor som to zopakovala a opat nastriekala. Pred par dnami som s nou vysla z obchodu a zase som uvidela hnidy a jednu beziacu svinu, ktoru som hned zapucila. Rovno som opat vystriekala celu rodinu, zajtra planujem kuru zopakovat. Chyta ma uz z toho zufalstvo.

misha666
26. aug 2016

@mirkaleskova ziadne tie pripravky z lekarne nefunguju... dcera to doniesla od svojej nevlastnej sestry ktora to mala zo skoly a potom som zistila ze ich mam aj ja... umyla som paranitom a tie potvory si veselo behali dalej...tak som naolejovala hlavu sebe aj malej s detskym olejom az tak ze nam z hlavy kvapkal olej nechala posobit 3h a potom vycesala...opat nechala 3h posobit a zase vycesala...potom som nam 2x umyla hlavy s obycajnym samponom...zase vycesala... a na druhy den som to zopakovala... a potom uz len kazdy den po dobu jedneho tyzdna kontrolne vycesavala ale uz nic nebolo, sem tam splasnuta hnida...a stiekala som takym cerveno-ciernym sprejom co nici hnidy ...a uz sme mali pokoj...

jarushka1981
26. aug 2016

@misha666 akým sprejom? Nepoznám sprej len na hnidy. Vždy su to pripravky aj na hnidy aj na vsi.

misha666
26. aug 2016

@jarushka1981 repelent predator sa to vola... je to aj na vsi ale aj hnidy nici...vsi sme vyhubili olejom len hnidy trebalo este zlikvidovat...preto som striekala kazdy den a vycsesavala potom este tyzden.,..

jarushka1981
26. aug 2016

Myslia teda toto

misha666
26. aug 2016

@jarushka1981 ano ale to uz je len fakt doplnok...olej je the best...

jarushka1981
28. aug 2016

Tak ja som teraz vyskúšala diffusil, o týžden som to zopakovala a teraz deťom budem hlavu týžden striekať preventívnym sprejom Paranit každé ráno. Nechcem tie potvory uz v živote vidieť. Snáď to zaberie.

verapredaj
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
sunyrose
12. nov 2016

Priniesla jedna z dcér a mali sme ich všetci. Vyskúšala som všetko čo sa vyskúšať v lekárni dalo, ale žiaden prípravok mi nepomohol, ani vyčesávanie, stále sa objavovali nové..... Nakoniec mi v lekárni pani hovorí: "Nepomôžem vám, zrejme sú voči všetkým chemickým prípravkom dnes rezistentné".....Bola som už rozhodnutá ísť do hola, nakoľko mám neskutočne husté vlasy...., ale manžel našiel na nete informáciu, že jedine horúci fén ich zaručene vyničí....A stalo sa. 20 min. som si vlasy fénovala a "upiekla tie hnusoby".... 🙂

kosicanka1
12. nov 2016

Staci vlasky vyzehlit zehlickou na vlasy a upecu sa

jarushka1981
13. nov 2016

@kosicanka1 áno, použitie žehličky je super, ja som najprv vlasy ošetrila pripravkami na vsi, zmyla, vysusila fénom a vyzehlila. Este raz som to zopakovala o 7 dni a zbavili sme sa ich.

kankam
4. jan 2017

@verapredaj ano mam ho neviem ci od teba,ale je fakt vyborny 🙂👍

kankam
14. jún 2018

@verapredaj vyskúšali sme a používame dodnes preventívne, zachránila som s touto srandou dcére v 1.triede husté dlhé "háro", aj keď som ju s tým riadne "šklbala" asi už zo zúfalstava 🙂.
A potvrdzujem že zabralo tam, kde už prípravky končili a dotiahlo to čo začali ...

verapredaj
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
trpasliiiik
14. aug 2019

@sissy27 ahoj prosím ťa nevieš kde by som kupila ten ortosan lebo nemôžem ho nikde zohnat

sissy27
14. aug 2019

@trpasliiiik http://www.chovatelske-potreby-lili.eu/antipara...
inak len obehať obchody s potrebami pre zvieratá.

trpasliiiik
14. aug 2019

@sissy27 ďakujem len keď sa tam dostanem tak mi to neukazuje žiaden košík a píšu že skladom majú 8ks

verapredaj
Autor odpoveď zmazal
Zobraz