Ahojte maminy - mam jednu otazku, ale tazko sa formuluje. Moj syn ma 3roky o mesiac. Jeho pipik, ked ide cikat, je priepeny na gulkach tj . nie je taky napruzeny /ako maju ini mali chlapci v jeho veku ako som si vsimla cca u 5 malych chlapcov mojich kamosiek/. Ja ho musim ho najpr "odlepit" od guliek. lebo by si nacikal rovno do gati pripadne za seba a nie dopredu. Raz vo vani ked isiel cikat som to nechala tak, ze co sa stane a cikat za seba. Zatial som to neriesila lebo cika a na bolest si nestazuje. Nemyslim, ze je to problem predkozky , lebo prud ma pekny rovny a na bolest si nestazuje - mna len znepokojuje ta "mlandravost - ochabnutost" Ked uz cika, pipik sa trochu napruzi, ale keby som ho nedrzala, tak by si nacikal rovno dole - do gati. Mozete mi prosim povedat ci mate tiez niekto takuto skusenost ? Vsetmy ine mele pipiky, co som videla, su take napruzene a pri cikani ich maminy ani nemusia drzat - automaticky su nasmerovane dopredu. Asi ho pre istotu pojdem ukazat na urologiu. Vdaka za info Lulla
život gombička, ak je toto tvoj najväčší problém
@palculienka123 ...nechcela by som, aby pre moju "nevsimavost" to bol pre neho raz dost podstatny problem.,,,ak je to normalne tak super - ak nie a mozem moznemu problemu v buducnosti teraz nejako predist - rada to urobim - asi ako kazda normalna mama...
tak toto bude moj vobec prvy prispevok na konovi, a snad nie posledny 😉
dobre ze sedim pri citani tohoto problemiku. to mysli autorka vazne, ci????
moj maly ho ma tusim vzdy "prilepeneho" ked stiahne slipy , sam si ho "odlepi",vycura sa, gate hore a jede se dal.
tá mlandravosť a ochabnutosť je preto lebo nemá erekciu ,prečo to majú iný chlapci ,ak chlapec nejde dlho cikať a má plný mechúr ,vyvíja to tlak na prostatu a to spôsobí akoby dráždenie a jednoducho sa pipík postaví tj.chlapec má erekciu ,takže nemáš čo riešiť ,samozrejme ak sa ti niečo nezdá treba ísť k dr. a budeš mať vysvetlené ... 😉
@palculienka123
@klari_s ako ja toto nepochopim, clovek sa tu normalne nieco opyta s cim nema skusenost a chce byt dobrou matkou, boji sa o svoje dieta a hned tu nejake supermatky co vedia ,,vsetko" musia vystrkovat rozky zhadzovat a rypat... sa uvedomte prosim vas
@lulla sa normalne opytala, porposila o radu...ak nemate co k teme tak nekomentujte radsej
@emakiki Kristínka ešte že ty si sem prišla dať múdru radu a vôbec do nikoho nerýpeš 😉 . Ja som len konštatovala- nerýpala. Ešte som nevidela chlapčeka, ktorému by sa pipik neprilepil na vajíčka. Je to úplne normálna vec.
ja som napríklad nevedela že je to ,,normálna" vec lebo mám dievča to po prvé ale keby mám náhodou druhé a bol by chlapec nebolo by to pre mna normálna vec, kedže muža nekukam či ma prilepeného alebo nie, chlapčeka som nikdy cikat nevidela a áno síce existuje google ale tak osobné skusenosti su osobné skusenosti pretože jeden povie ano je to OK druhý povie už aj bež k lekárovi ale ked povie 9 mamičiek z 10tich že aj ich chlapci to maju tak je to zas o niečom inom a budem v noci pokojne spať
@palculienka123 pozri, mna nevytocis... akoze ak nepovazujes posmievanie sa za rypanie ale konstatovanie tak ta potom lutujem a tvoje okolie tiez...
Ahojte maminy, musim sa priznat, ze ked som sem davala tuto pomerne intimnu otazku, velmi prijemne mi to nebolo. Preto si velmi vazim tie maminy, ktore moju otazku pochopili ako "normalmu otazku" a prispeli svojou osobnou skusenostou bez zbytocnych ironickych komentarov. Pomohli mi urobit si na tuto zalezitost lepsi nazor! Prve mame dievcatko, takze skusenosti tohto charakteru nemam a chlapci sa mi zdaju v tychto vediach aj konplikovanejsi. Priznavam sa, ze manzela na WC nestopujem, ale ani on nevedel povedat, ako je to u takychto malych chlapcov - vlastnu skusenost z 3r. si uz nepamatal 🙂
Velmi pekne chcem podakovat tym maminam, ktore sa ma tu dokonca zastali, hoci sa so ziadnou z diskutujucich nepoznam. O to si to viac vazim! Prajme vam, aby ste/sme ziadne vazne a fatalne zdravotne problemy nasich deti nemuseli nikdy riestit.
@lulla no, mozno som zareagovala nevhodne, a pre teba to bola fakt velmi dolezita otazka. i ked mne to prislo az trapno/smiesne. lebo ako tak citam niektore temy, niektore baby sa tu vedia uplne primitivne veci pytat, a pomaly si nejedna bez mk ani neprdne.
moj maly sa to sam naucil si ho odlepit, vycura sa a je. ak sa vyzlecie donaha a chvilu beha holy, sam sa mu uvolni a odlepi, kedze klesne teplota tam dole, cize celkom normalny jav, ako aj prsne bradavky.
takze to je uplne vsetko v poriadku 🙂
@monika15 coze si napisala, ked ta admin zrusil? 😒 v niektorych temach som si vsimla, ze nie si bohvieako oblubena,
vsak si ani len autorke neporadila, kdezto ja som pridala trpky komentar, ale zaroven som jej povedala moju skusenost ako to u mojho maleho funguje.
tak sa kozmickou rychlostou montuj radsej do tem, kde mas aspon coto z vlastnej skusenosti povedat.
@monika15 nikto ti nezavidi. ty si v tej kanade asi omylom, kedze na nu a ameriku stale nadavas a porovnavas zo slovenskom. plus nevies diskutovat, vyjadrujes sa ako tinedzerka bez hlavy a paty s nadbytkom trojbodiek a smajlikov a nedokoncenych viet. ty ze sem nechodis rypat? prosim ta! v kazdej druhej teme sa do niekoho obuvas alebo niekomu nadavas. patris medzi diskutujuce, na ktore by sa ani nemalo reagovat, kedze stale rozduchavaju hadky a spory.
@warholette hej hej ;) hlavne ked dotycna otvarila vcera 5 roznych nickom a z kazdeho utoci hehehehe funny girl ;)
bye.
@monika15 hmm, vies, ja zijem tiez mimo sk, sice iba v europe, ale namam potrebu sa tym vystatovat, donekonecna porovnavat a tak.....ale spravim si mienku, ked za taky kratky cas citam niekolko tem kde ta zenske NEMUSIA. takze na tom nieco bude. kludne ma nazvi traposkou, nebudem ti posielat opatovne reakcie, lebo taka nevyznamna reakcia od nevyznamnej osoby ma veru nerozhadze.
toto som este nepocula ja mam syna 2r a tiez ma prilepeny pipik o gulky a ked ide cikat mu ho musim odlepit ved sa predsa poti za to ked chodi cez den bez slipkou ma ho postaveny furt aj ked mu treba cikat nie vzdy ked sa mu chce cikat sa mu pipik postavy ani mojmu muzovi nestoji stale ked sa mu chce curat haha