Poradi mi niekto prosim, o chvilu 4 rocny syn ma predkozku prilepenu na jednej strane. Druha strana sa da stiahnut a jedna je doslova prilepena. Pouzivam slezovu mast ale nepomaha. Ma to sancu sa odlepit samo? Resp bez chirurgickeho zakroku. ( Nejde o zuzenie fimozu ale prilepenie).
Dakujem za postrehy
Moj takmer 4-rocny takisto presne..zatial nenatieram,nejak cakam ze sa to samo spravi 😬
@lenkav9 urcite ano. Moj synovec mal prilepenu predkozku a ked sa k nam do rodiny ako maly dostal, zapalilo sa mu to raz a manzel s nim siel na urologiu, po prelieceni mu to chceli stiahnut. Manzel odmietol - povedal, ze on si z detstva pamata, ze sa mu to v puberte uvolnilo same a ze sa malemu dietatu nema preco prekdozka da stiahnut. Urolog sa hneval, do papierok pre pediatricku napisal, ze "zakonny zastupca nespolupracuje"). Ale po rokoch na prehliadke tusim v 11. rokoch mu to pediatricka s jeho dovolenim skontrolovala a vsetko bolo OK. A jeho priatelka sa nestazuje... taka si to je OK. Podla mna - ak to nie je drasticky prilepene zo vstekych stran, sa to uvolni same.
Dakujem vam vsetkym za postrehy, vidim, ze viaceri to maju rovnake tak to necham este tak a uvidime casom
Môj syn má skoro 8 a tiež to má prilepené na 1strane a tiež som.sa tým miestami stresovala ale dúfam a verím že sa mu to sťahovaním odlepi- uvoľní.