Ahojte baby prišla som sa ku vám poradiť, syn má kovid, 9m, dávame mu všetko čo môže (d, cevitko, panadol sirup atd..), prikrmy vôbec nechcel, včera celý deň len mlieko aj to ledva dačo zjedol.. Vody s fľašky cucacej sa napije len tak, ze mu ju stláčam v ústach aby mu voda striekala rovno dnu, Sam si necucne.. Nemá slamkovu fľašku ani nič podobné, tak poraďte mi prosím ako mu efektívnejšie podávať vodu.. Dakujem 🙏
V mliečku je 90% vody a ak tak tak striekackou z lekarne tak som mu aj ja davala ked mi nechcel piť 🙂
@zoja1234 nevadí že nechce papať, kľudne dávaj mlieko keď aspoň niečo spapa... Dva tri dni a bude ok,my sme teraz mali koronu a to ma malinká už cez dva roky a tiež bola dva dni len na mlieku a mixnutej polievke pretože ju bolelo hrdlo... Bola som rada že aspoň niečo do nej dostanem... Hlavne je že pije aspoň to mliečko... Ja som raz pri chorobe dávala vodu cez nurofenovu striekačku keď bola menšia... Sleduj pocikane plienky, či cika aspoň každých 5 hodin... Veľa zdravia prajem nech ste čím skôr fit 🙂❤️