Ahojte,
mam 1,5 rocneho syna ktory ako skoro kazde dieta v case ked sa ucil chodit padal dost, obcas bohuzial aj na hlavicku a celo, ked mal asi 14 mesiacov spadol nestastne na celo a ostala mi tam hrca a modrina, davala som mu studene obkady ale zdal sa byt v poriadku tak sme nesli k Dr. Teraz je to uz niekolko mesiacov po pade a ma tam ako keby priehlbinku, proste taku malu dierku na cele, je to aj citit ked mu po tom prejdem prstom. Myslite ze sa to spravi? Co mu na to skusit dat aby to pomohlo? Ked sa tam aj nasledne udrie hned tam ma modrinku, ale na dotyk ho to neboli ..... 😒 prosim pomozte
Mal dva roky a teraz ma osem
hm... moj mal niekolko takych padol, kedze je dost aktivny, ale nemam pocit, ze by mu tam zostali priehlbiny, nejako sa to zacelilo samo (vsak by mal potom jednu velku dieru na miesto cela 🙂)
tak toto je taka otazka hlavne na doktorku..
@kikasc Smiem sa spýtať ako to je u vás s odstupom času s tou priehlbinkou? A aká bola veľká??
Ahoj moj syn tak padol na hranu dveri ale na lico.mal tam velku modrinu a tiez jamku.isli sme na chirurgiu lebo tam mal vnutri hrcu.Nakoniec tam mal zrazeninu krvi a mal natrhnuty licny sval.Zrastlo sa to az teraz po siestich rokoch