Dobrý večer, dcéra 8r. od včera teploty, zvracanie, bolesť tela a dnes jej vyšiel pozitívny test. Chcem sa spýtať, ako vaše detičky znášali covid a aký mali priebeh. Ďakujem za odpovede 🙏🏻
Neviem ci mal Omikron 🤷♀️ mali sme koronu vyse tyzdna dozadu. Syn 2dni rano minimalny sopel,nic ine
11ročný ... 2 dni horúčky do 38,4, obrovské bolesti hlavy, očí, kostí, nechutenstvo. Od bolesti plakal, lieky zaberali krátko.
2ročný ... 3 dni horúčky do 39,6, nechutenstvo, napínanie na vracanie. Lieky tiež zaberali dosť zle.
Dcéra 12r od včera zimnica,hnačka, bolesť chrbta, upchatý nos, trosku pokasliava, dnes pozitívne 2 ag testy, zajtra ide na pcr, či je to omikron asi nezistime, ale aspoň budeme vedieť či je to ozaj covid…
Syn 6r jeden den horucky,bolest brucha a celeho tela .Dcera 1,5r horucky,zvracanie, nedychala iba chrcala hospitalizovana v nemocnici s tazkym priebehom v poslednej chvili 😶
10 rocna dcera od obeda do polnoci horucky do 38,8 C davali sme Paralen ale velmi pomaly zaberal a bolela ju hlava. Na druhy den bola ok. Domaci test vysiel pozitivne, ale testovacia ciarka bola slabucka, o tri din isla na PCR, tam jej to tiez vyslo pozitivne.
5 rocna dcera a antigen pozitivny dnes rano. Horucka zacala vcera v noci, stale ma 39,4 a ide to tazko zrazit. Je hotova…
Ja neviem či práve omikron mali,lebo to nám nikto nepovedal,že čo máme,ale minulý týždeň,jeden deň zvýšená teplota,obidve deti,jeden aj bolesti hlavy a brucha, druhý upchatý nos
1.den bolesť hlavy, teplota 38,5, 2.den teplota do 38, 3. Den Max 37,5... A co ešte mala bolo ze jej všetko chutilo ako mydlo okrem uvarených cestovín bez ničoho a pomarančov asi týždeň a všetko jej smrdelo ako pokazené vajca... Inak nič ani sople, ani kašeľ ani nič iné..
Ale nemala omikron, aspoň teda k nom nepísali ešte, pozitívna bola na začiatku augusta. Bude mať 9 rokov
Syn 13 rokov 2 dni teploty do 39. Paralen zaberal. Únava a celková slabosť. Mierny kašeľ 3 dni. Dcéra 7 rokov 2 dni nádcha.
My aktualne - prva dcera/12 r, 2 dni teploty 38,4, bolesti hlavy, nadcha, kasel. Druha dcera/ 14 r, teploty zatial dva dni okolo 38, kasel, bolest hlavy, hrdla a mierna nevolnost. Syn/ 6 r, len drobny vysyp na tele, bez teploty, bolest hrdla, bolavy jazyk, mierna nadcha. Ja najhorsie, teploty, zimnice, nocne potenie, bolesti klbov a svalov, hlava, kasel, dutiny, nevolnost, hnacka. Manzel priznakmi nedotknuty, normalne som zvedava na jeho vysledok z pcr.
@sojorez moja dcéra má presne výsev na tvári vyzerá to ako exem a má to na brade liciach a aj pod očami 🙈 teploty má už len zvýšené ale bolesti hrdla a tela pretrvávajú ..
Prosím vás,malo niektoré z vašich detí opuch nejakej časti tváre pri omikrone? Syn ma uz druhý deň horúčky 39,2,lieky zaberajú nakrátko a opuchla mu spodná pera. Vraj ho aj boli,aj brada. Antigen ma však negatívny. Ja som pozitívna,no som od neho izolovaná.
5 rocna jeden vecer 38 stupnov to bolo vsetko a 9 rocny jeden den tiez 38 a bolest hlavy a koniec
5rocny syn teploty dva dni, kašeľ, strata hlasu, dcérka rok a pol soplik, zachripnuta a strata hlasu.