Približná cena detských okuliarov vo Focus očná optika

26. júl 2020

Poprosím vás nejak orientačne koľko ste platili za detské okuliare dokopy rám aj sklíčka ? Neviem či to závisí od stupňa dioptrie my potrebujeme 1 na obidve oči. Idem kupovať prvýkrát tak nech mám nejaký približný rozhľad. Ďakujem ;)

evita2222
26. júl 2020

60-80€

nika82
26. júl 2020

zalezi od sklicok, ja keby mam vybrat idem dom optiky cisto pre deti je v BA

ukulela
26. júl 2020

Nezáleží od dioptrie, ale aké sklá si vyberieš. Odľahčené, s vrstvou proti poškriabaniu, ....

1xenia1
26. júl 2020

Záleží aky rám si vyberiete sú lacnejšie okolo 40€ a viac ale aj aj drahšie značkové. A potom samozrejme sklá. Za okuliare môžeš zaplatiť 60€ ale kľudne aj 300€. Ale okolo tých 120€ si nechystaj radšej.

nika82
26. júl 2020

@ukulela aj od dioptrii ja mam minus 17 a za skla dam 400e

ukulela
26. júl 2020

@nika82 tak jasné. Ale otázka bola ku plus 1, a tam je jedno, či je jedna, či tri dioptrie ... Ja už musím mat multifokálne a drb 800 ma stáli bryle... A rám som brala lacný za 80. Pri dieťati by som nešla do drahých rámov ani skiel, ale teda minimálne ochranu proti poškriabaniu by som priplatila. Ináč, keď tak premýšľam, keď zratam sumy za okuliare, čo nosim, lebo mám svoje a ešte aj slnečné dioptrické, tak majú vyššiu hodnotu ako moje auto 😂😂😂

nika82
26. júl 2020

@ukulela asi podobne, tiez mam dioptricke slnecne, ale ptavdu poviem ani ich nenosim radsej zmuram 😀

ukulela
26. júl 2020

@nika82 tak zasa ja som spokojná. Najmä kvôli šoférovaniu. A dala som si parádne zrkadlovky urobiť, no sexy sú 😆

nika82
26. júl 2020

@ukulela ja vodicak nemam, zrkadlovky som chcela ale v optike mi ich neodpurucila

terezka1947
26. júl 2020

Od cca 60e. Ceska Okula ma pre deti celkom dobry vyber a je aj v rozumnej kvalite a cene.

dulazh
26. júl 2020

@ukulela Ahoj,mozes mi hodit foto do ip,ako vyzeraju tie slnecne.Ja mam tiez,ale hnedy ram a hnede skla.Dakujem-P.S.Neuvazujes o operacii oci?

ukulela
26. júl 2020

@dulazh keď budem doma cvaknem. Ja ak operáciu, tak už tu drahšiu, lebo ja to o mám komplikovanejšie .... Ak pôjdu dioptrie viac hore (aktuálne ,+5blizko a +3dialka) tak to asi budem musieť riešiť operáciou. Len to už budú aj dve jazdené autá, kurnik šopa ...

nanulka24
26. júl 2020

Ja som vo Fokuse kupovala v stredu pre dcéru. Rám 75€ a jedno sklo 31 €. Ale na rám dali 60% zľavu, čo bola stará akcia, lebo majú letnú akciu 1+1 zadarmo a to my nepotrebujeme. Spolu po zľave 92 eur. Aj predavačka vravela, že to není možné ako išli tie okuliarove rámy hore.

dulazh
26. júl 2020

@ukulela napisem ti ip

ela_79
Autor odpoveď zmazal
Zobraz