Poprosím vás nejak orientačne koľko ste platili za detské okuliare dokopy rám aj sklíčka ? Neviem či to závisí od stupňa dioptrie my potrebujeme 1 na obidve oči. Idem kupovať prvýkrát tak nech mám nejaký približný rozhľad. Ďakujem ;)
zalezi od sklicok, ja keby mam vybrat idem dom optiky cisto pre deti je v BA
Nezáleží od dioptrie, ale aké sklá si vyberieš. Odľahčené, s vrstvou proti poškriabaniu, ....
Záleží aky rám si vyberiete sú lacnejšie okolo 40€ a viac ale aj aj drahšie značkové. A potom samozrejme sklá. Za okuliare môžeš zaplatiť 60€ ale kľudne aj 300€. Ale okolo tých 120€ si nechystaj radšej.
@nika82 tak jasné. Ale otázka bola ku plus 1, a tam je jedno, či je jedna, či tri dioptrie ... Ja už musím mat multifokálne a drb 800 ma stáli bryle... A rám som brala lacný za 80. Pri dieťati by som nešla do drahých rámov ani skiel, ale teda minimálne ochranu proti poškriabaniu by som priplatila. Ináč, keď tak premýšľam, keď zratam sumy za okuliare, čo nosim, lebo mám svoje a ešte aj slnečné dioptrické, tak majú vyššiu hodnotu ako moje auto 😂😂😂
Od cca 60e. Ceska Okula ma pre deti celkom dobry vyber a je aj v rozumnej kvalite a cene.
Ja som vo Fokuse kupovala v stredu pre dcéru. Rám 75€ a jedno sklo 31 €. Ale na rám dali 60% zľavu, čo bola stará akcia, lebo majú letnú akciu 1+1 zadarmo a to my nepotrebujeme. Spolu po zľave 92 eur. Aj predavačka vravela, že to není možné ako išli tie okuliarove rámy hore.
60-80€