Baby, nasa mala je cisto na MM ma 3 mesiace ale kazdu poradnu (cca 3 tt) priberie 1 kg. Pediatricka mi stale vravi ze to je vela. Nasa sa aj velka narodila mala cez 4 kg. Kaka, grcka ako sa patri. Lenze kedze je kojena neviem to moc regulovat. Mate niektora podobnu skusenost? Dakujem
@dominika0808 dcera ma mesiac, za 2t pribrala 800g
@dominika0808 aj moja tak priberala. Čo mesiac, to cca 1kg. Teraz má 3roky a len 12kg 😑
Môj bol tiež iba kojeny a priberal rovne kilo mesačne, doktorka sa nad tým vždy len pousmiala.. vôbec to nerieš keď bude babo väčšie a začne sa viac hýbať už tá váha nepôjde tak hore.. hlavne neodopieraj kojenie len kvôli tomu že tvojej doktorke tvoje dieťa nesedi do tabuliek
@dominika0808 Aj moj syn tak priberal prve mesiace, narodil sa skoro 5kilovy aj dlhy a uz v pôrodnici mi povedali, ze tym padom bude mat vacsie naroky na jedlo. Ale napr. on mi skoro vobec negrckal, cize prejedeny isto nebol. A bol tazky, ale vobec nie tucny...vobec faldiky nemal. Nam zas pediatricka hovorila, ze prospieva dobre, ze nema, co riesit 😃
Ze by som to absolutne neriesila, keby nepriberalo, zase by ta nutila dokrmovat... moj tiez tak priberal, no pucko bol riadny...ked zacal chodit a uz sa nezastavil, schudol a je uplne normalny... bude mat 3 roky a ma 12kg...a to tiez mi priberal niekedy aj 500g za tyzden/tyzden a pol...
@dominika0808 Aj mam take babatko. Sama pediatricka sa smiala, ze mne netecie mlieko ale rovno smotana 😃 Nijak neriesila, ze krpec bol a je uplne mimo tabuliek. Vahou a vyskou.
dr to moc riesia. moja itez priberala kilo za mesiac. potom nastali problemy a do 3r z nej bolo stihle dievcatkoa doteraz je stihla. ma 12r.
plne dojčene je v pohode, moj starsi bol ako slon, trojmesacny mal 8 kg, ale potom este v roku stale okolo 9 kg - ziadne obavy nemaj
Moja má 10 týždňov a 6130g, syn bol úplne rovnaký ... V jednom roku mal 11 kíl ale akonáhle začal chodiť odvtedy je chudý ako tycka do fazule, teraz má 3,5 a má necelých 16 kíl 😀 takže je mi jasné že dcéra bude na tom veľmi podobne ak nie tak isto. Pediatricka to vôbec nerieši 😊
@dominika0808 dojčené bábätko je úplne ok. Tak je proste papkac. Môj neterka bola takáto velka princezná. Teraz je ako sparatko chuducka.
Niektorým lekárom nevyhovies. Čo ju máš nechať hladovať?