Priberanie 3-mesačného bábätka

dominika0808
5. máj 2023

Baby, nasa mala je cisto na MM ma 3 mesiace ale kazdu poradnu (cca 3 tt) priberie 1 kg. Pediatricka mi stale vravi ze to je vela. Nasa sa aj velka narodila mala cez 4 kg. Kaka, grcka ako sa patri. Lenze kedze je kojena neviem to moc regulovat. Mate niektora podobnu skusenost? Dakujem

pribinak
5. máj 2023

@dominika0808 dojčené bábätko je úplne ok. Tak je proste papkac. Môj neterka bola takáto velka princezná. Teraz je ako sparatko chuducka.

Niektorým lekárom nevyhovies. Čo ju máš nechať hladovať?

veronikaszabova
5. máj 2023

@dominika0808 dcera ma mesiac, za 2t pribrala 800g

fazulka21
5. máj 2023

@dominika0808 aj moja tak priberala. Čo mesiac, to cca 1kg. Teraz má 3roky a len 12kg 😑

mtn112233
5. máj 2023

Môj bol tiež iba kojeny a priberal rovne kilo mesačne, doktorka sa nad tým vždy len pousmiala.. vôbec to nerieš keď bude babo väčšie a začne sa viac hýbať už tá váha nepôjde tak hore.. hlavne neodopieraj kojenie len kvôli tomu že tvojej doktorke tvoje dieťa nesedi do tabuliek

surama
5. máj 2023

@dominika0808 Aj moj syn tak priberal prve mesiace, narodil sa skoro 5kilovy aj dlhy a uz v pôrodnici mi povedali, ze tym padom bude mat vacsie naroky na jedlo. Ale napr. on mi skoro vobec negrckal, cize prejedeny isto nebol. A bol tazky, ale vobec nie tucny...vobec faldiky nemal. Nam zas pediatricka hovorila, ze prospieva dobre, ze nema, co riesit 😃

zuzkacik4
5. máj 2023

Ze by som to absolutne neriesila, keby nepriberalo, zase by ta nutila dokrmovat... moj tiez tak priberal, no pucko bol riadny...ked zacal chodit a uz sa nezastavil, schudol a je uplne normalny... bude mat 3 roky a ma 12kg...a to tiez mi priberal niekedy aj 500g za tyzden/tyzden a pol...

beata_k
5. máj 2023

@dominika0808 Aj mam take babatko. Sama pediatricka sa smiala, ze mne netecie mlieko ale rovno smotana 😃 Nijak neriesila, ze krpec bol a je uplne mimo tabuliek. Vahou a vyskou.

majamat
5. máj 2023

dr to moc riesia. moja itez priberala kilo za mesiac. potom nastali problemy a do 3r z nej bolo stihle dievcatkoa doteraz je stihla. ma 12r.

lenkahvh
5. máj 2023

plne dojčene je v pohode, moj starsi bol ako slon, trojmesacny mal 8 kg, ale potom este v roku stale okolo 9 kg - ziadne obavy nemaj

kris_tin257
5. máj 2023

Moja má 10 týždňov a 6130g, syn bol úplne rovnaký ... V jednom roku mal 11 kíl ale akonáhle začal chodiť odvtedy je chudý ako tycka do fazule, teraz má 3,5 a má necelých 16 kíl 😀 takže je mi jasné že dcéra bude na tom veľmi podobne ak nie tak isto. Pediatricka to vôbec nerieši 😊