mame 2,2 mesacnu dcerku mala by som jej ist dat odobrat krv ale dost dobre si neviem predstavit ako jej ju vezmu kedze pri ockovani ju musime dve drzat a aj tak sa myka a reve ako tur.Ona si ani do hrdla riadne neda pozriet ani popocuvat ju niekedy nieje mozne. Velmi malo je a len vybrane veci a to bieli jogurt slepaciu polievku cistu najviac toleruje v nich rezance kusok chleba s maslom a medom a maso niektore to je vsetko ziadna zelenina ziadne ovocie potrbujem dat teda zistit jej krvny obraz ci nieje anemicka nahodou popritom je dobre stavana ziadna chudulka a este umele mlieko pije tri krat v noci to je vsetko
roasha to vies ze kupim no uz teraz mam s toho stres 😉
loren, aj ja som bola s malym na odber krvi a tiez som sa obavala ako to zvladneme, lebo pri lekarovi sa maly sprava tak isto ako tvoja mala, ale lekar ho s mojou pomocou drzal a sestra robila odber. Tiez som mu davala robit KO lebo velmi malicko papa a stale papa to iste dookola, ale nakoniec bolo vsetko OK. Drzim palce.
loren my ked sme boli v nemocnici tak ju dve sestricky drzali a aj tak jej nemohli zobrat krv co sa im metala 😅 tak nakoniec ju obalili do plachty /ako do kazajky/ jednu ruku jej nechali vonku a tak im to islo, drzim palce
jejda no mam sa na co tesit dakujem baby a som rada ze len moja sara nevyvadza pri doktoroch 😉
loren,my mame niekolko odberov uz za sebou,ale tiez ma velky strach z dr. nechce si nic dat urobit.Vzdy ked mu idu brat krv tak si posadim na kolena,nozicky mu dam medzi moje kolena pevne vzopnem a nepustim.A rucicky mu drzim,mam co robit,aby som ho udrzala, vsetci byvame od krvi 😀 .
Aj moj maly malo papa,je chudy,ale tiez mame vsetky vysetrenia ok.Drzim palce!!!!! 😉
loren neboj sa,zoberu jej,sestricka ju bude drzat,poprip.jej aj ty pomozes,a dr.zatial odoberie/aj ked nechce papat ovocie,a zeleninku,mozno budes prekvapena perfektnym KO/.a ty bud dobra mamina,a kup jej nieco bolestne. 😉 🙂