Pri akých chorobách chodíte ešte von s malými deťmi na prechádzku?

dettilv
4. nov 2023

Ahojte. Pri akých chorobách chodíte ešte von s malými deťmi na prechádzku? Myslím nádcha a kašeľ a pod.vdaka

syslik81
4. nov 2023

ak ma len sopel ale moze dychat a nema horucku .. kasel este nikdy nemala takze neviem zalezalo by v akom stave by bola... ale ak je usoplena nechodime na ihrisko ..skor sa len prejst nech je na vzduchu a nenakazi ine deti

viestta
4. nov 2023

Sopel a kasel nie je dovod neist na prechadzku, to by sme ma asi nikdy na prechadzku nesli. Nechodili sme len pri horuckach a par dni po nich.

barbora0308
4. nov 2023

@dettilv sam pediater mi povedal, ze soplik a mierny kasel nie je dovod na to, aby bolo dieta doma izolovane. Citujem jeho slova: cerstvy vzduch zatial nikomu neublizil, iba prospel. Horucka a rozne tazsie ochorenia dychacich ciest potrebuju kludovy rezim, vtedy sa odporuca chorobu vylezat a doliecit.

nykkushka
4. nov 2023

Pokiaľ nemá malý teplotu, sople až na kolenách kašeľ ako TBC pacient, ideme von. Ale nechodíme takto von v každom počasí. Ak fúka alebo je nejak mega zima, nejdeme. Lebo viem, že mu to neprospieva a je po takejto prechádzke viac chorý.
Ak je len prechladnuty, ideme na prechádzku, nie sa naháňať na ihrisko medzi deti...
Myslím,, že každá matka. Pozná kedy je už nevhodné ísť von...

deti95060810
4. nov 2023

ak dieťa nemá horúčku a neleží tak v pohode ideme na prechádzku...
ale ak vidím že poliháva, nie je na tom zdravotne Ok - tak žiadna prechádzka...
aj s nádchou sa dá ísť von, len nie kde sú deti a pod. - radšej niekde osamote prechádzka okolo potoka....

pribinak
4. nov 2023

@dettilv nechodím keď má teploty, sopel kašeľ úplne v pohode

patka06
4. nov 2023

Na nádchu a kašeľ prechádzka len prospeje.
Von som nechodila, keď mala dcéra teplotu akebo bola slabá, že by prechádzku nezvládla.

dettilv
autor
4. nov 2023

@dettilv ďakujem. Takto to robím aj ja.