Ahojte maminy neviem si vysvetlit preco ked kojim nasho 7mes syna a zaspava prevracia oci ako keby naopak a vidno mu len bielka neviem ale nevsimla som si to prex tym ale teraz to robi uz par dni tak ; ci je to priznak nejakej choroby alebo co by mohli byt zapríčinené ale nie pri kazdom papani.mne sa hlavne jedna ci mam ist k doky alebo je to n ormalne pri detoch poradite preco a scoho by to mohlo byt dakujem za odpovede 😉
nenechala by som to len tak....opýtaj sa pediatra príp. neurologa
@celiaticka no kazdy nejako zaspava 🙂 Suhlasim s mimla,je to urcite prejav toho ze mu je dobre a sladko sa dostava do stavu ked je blazeny 🙂 opytaj sa v poradni pre istotu,ale nestresovala by som,moj maly mal dlho jedno ocko pootvorene ked spinkal🙂
@celiaticka neboj mne to malý robí tiež a ja sa už nato tiež aj teším že si konečne oddýchnem 🙂
Podľa mňa je to prejav uvolnenia, absolútnej spokojnosti a blaha. Ako keď sa po dlhom teplom dni napiješ studenej vody, zavrieš oči a hovoríš : "Mmmmmmmm" Môj syn to pri pití z fľaše robí tiež a to už má dva a pol roka. Je to pre neho taký ten príjemný moment pred spaním. Robil to tuším vždy.