Prevracanie očí 7 mesačného syna

celiaticka
28. apr 2014

Ahojte maminy neviem si vysvetlit preco ked kojim nasho 7mes syna a zaspava prevracia oci ako keby naopak a vidno mu len bielka neviem ale nevsimla som si to prex tym ale teraz to robi uz par dni tak ; ci je to priznak nejakej choroby alebo co by mohli byt zapríčinené ale nie pri kazdom papani.mne sa hlavne jedna ci mam ist k doky alebo je to n ormalne pri detoch poradite preco a scoho by to mohlo byt dakujem za odpovede 😉

mimla
28. apr 2014

Podľa mňa je to prejav uvolnenia, absolútnej spokojnosti a blaha. Ako keď sa po dlhom teplom dni napiješ studenej vody, zavrieš oči a hovoríš : "Mmmmmmmm" Môj syn to pri pití z fľaše robí tiež a to už má dva a pol roka. Je to pre neho taký ten príjemný moment pred spaním. Robil to tuším vždy.

janinah
28. apr 2014

nenechala by som to len tak....opýtaj sa pediatra príp. neurologa

tatianka79
28. apr 2014

@celiaticka no kazdy nejako zaspava 🙂 Suhlasim s mimla,je to urcite prejav toho ze mu je dobre a sladko sa dostava do stavu ked je blazeny 🙂 opytaj sa v poradni pre istotu,ale nestresovala by som,moj maly mal dlho jedno ocko pootvorene ked spinkal🙂

alexis617
28. apr 2014

@celiaticka neboj mne to malý robí tiež a ja sa už nato tiež aj teším že si konečne oddýchnem 🙂