Ahojte mamičky,
Dostali sme správu, že v škole majú vši. Má zmysel umývať vlasy preventívne nejakým prípravkom proti všiam alebo to nemá význam? Ak áno, čím? Prosím reálne skúsenosti.
Ďakujem
tiez som dávala teatree a este mavaju aj taku gumicku do vlasov napustenu ..davala som do skoly a potom doma šup do sáčku.
Ja som pri výskyte v škôlke aj škole nastriekala ráno tento sprej a nedoniesla ich domov... Pekne vonia a je celkovo sa mi páči.
https://www.drmax.sk/hedrin-protect-go-spray-x3...
Mam sampon .stale v Septembri a ked je vyvesene ze su vsi tym umyvam a nikdy za 4r vsi nemala😊
@patka06 ďakujem vyskúšame
@tanyan ďakujem pekne
@biglovemom ako často ste umývali vlasy a o aký šampón ide ďakujem
Kvalitný Tea tree olej každé ráno jemne natrieť za uši a na temeno hlavy a ak ide o dievča, tak radím klientom kvapnut olej aj na gumičku do vláskov.
@mima172 prosím ta kde sa dá kúpiť kvalitný Tea tree olej?
Tie odporucam Hedrin preventivny sprej. Nastriekam, poriadne precesem, vysusim fenom a hotovo. A fakt pekne vonia.
@alzbeta311 Nechcem tu písať značku, admini mažú jedna radosť.
Kvalitný = čistá 100% esencia vyrobená parnou destilaciou. Hlavne nie tie z drogérie. Legislatíva je v tomto zle nastavená, dovoľuje označenie esenciálny olej a olejom, ktoré reálne neobsahujú 100% silicu.
Píšem ti radšej do správy názov.
@alzbeta311 kvalitný tea tree olej kúpiš v lekárni.
Aj my máme vši nahlásené v škole, preventívne umývam šampónom proti všiam, aspoň kvôli dobrému pocitu, tiež máme sprej do vlasov (Predátor repelent) ako prevenciu a dávala som už aj ten Tea tree olej...Super vec je aj tzv. elektrický odvšivovač, tiež im občas prebehnem vlasy, či sa tam niečo neobjaví.
Tea tree olej natrieť ráno za uši, dievčatám nakvapkať na gumičku do vlasov.
Kvapku môžete pridať aj do šamponu pri umývaní vlasov.
U nás pomohlo, nikdy sme vši nedostali v MŠ ani v škole.