Preventan Junior a alergia

milka1978
30. aug 2013

Dobré ránko maminky .... Chcem sa informovať či nemáte skúsenosti s niečím podobným ako ja ..... starší syn dostal alergickú reakciu v podobe vyrážok v stredu ráno ... na posilnenie imuniti mu dávam asi 2 týždeň Preventan Junior .... tento krát ho berie prvá krát takže neviem čo môžem od neho očakávať ... no v utorok večer (pred alergickou reakciou) zjedol u susedy trojuholník pizze a 1 marhuľu ..... a teraz neviem či sa vysypal z korenia čo bolo na pizzi alebo z marhule alebo je to reakcia na Preventan Junior .... skôr by som povedala, že je to z jedla ako z tabletiek ..... no beriem do úvahy všetko ostatné čo ja s manželom a mladším synom nejeme alebo sme nejedli .... dávala som mu na to fenistil gél no nezabralo to veľmi a včera večer som skúsila dať tekutý púder .... no ešte stále tie vyrážky má .... nejako nemiznú .... máte s takým niečím súsenosti? alebo sa mám dnes radšej ukázať u lekárky?

Ďakujem

m_ij_ka
30. aug 2013

@milka1978 my ti tu asi neporadíme, ja osobne som sa s tým nestretla, lepšie bude ak malého zoberieš lekárke a ona ti poradí najlepšie, 🙂

tinki
30. aug 2013

@milka1978 ahoj, z preventanu si myslím, to nebude..ďalšia vec, ak by to mal z jedla, tak sa zvykne vysypať v okolí úst..Kde má tie vyrážky a aké sú..?

zuzi79
30. aug 2013

moja dcéra je tiež alergička a berie Preventan Junior a nemala nikdy žiadnu reakciu

milka1978
autor
30. aug 2013

@tinki má ich na hrudníku a asi 3 vyrážky na krku .... a to je všetko

tinki
30. aug 2013

@milka1978 to skôr môže byť z pracieho prášku, aviváže, sprchovačky, neboli ste na kúpalisku? alebo nemal predtým teploty..? Ak sa to nerozširuje, ak nemá teploty, tak to nerieš..prejde to..je to odpoveď organizmu na niečo..Ja by som s tým k lekárovi nešla..

milka1978
autor
31. aug 2013

@tinki no tak nakoniec mi to nedalo a zašli sme k lekárke ... hned sa pýtala čo jedol a prišli sme na to, že je to z korenia, ktoré bolo na pizzi .... manžel má na korenené jedlá tiež alergiu a drobec to zrejme bude mať po ňom ... doteraz sme s tým problémy nemali ... ukázalo sa to prvý krát ... takže si budeme musieť na to dať pozor ... a z preventanu to nie je ... vraj je to len prípravok na posilnenie imunity a v ňom nie sú žiadne alergény, ktoré by mu škodili .... ďakujem za rady

tinki
31. aug 2013

@milka1978 no vidíš, tak aspoň vieš od čoho to je..ja osobne totiž antihistaminiká nedávam..preto som ti písala, že k lekárke by som nešla..my už riešime problémy hlavne homeopatiou..tak sa držkajte.. 🙂