Prevencia proti všiam

16. apr 2024

Ahojte v škôlke sa vyskytli vsi.
Overené šampóny a prevenciu?
Dcéra má dlhé vlasy

matullienka
16. apr 2024

Ja som do sampona pridávala teatree olej a dávala som ho aj za uši a na zátylok

masinka
16. apr 2024

Ja som babam pri vyskyte vsi striekala HEDRIN PROTECT&GO SPRAY, vlasy mavali celorocne zapletene do vrkocov a hlavne pravidelne som im hlavy kontrolovala, takze aj ked raz dcera nieco doniesla zo skolky v prirode, podchytili sme to hned.

0ria0
16. apr 2024

Kupovala som v lekarni sampon s teatree olejom. Ono vseobcne, cokolvek s nim zabera proti vsiam. Mozes pouzivat kludne aj ako prevenciu, nie len potom, ked uz sa vsi usalasia.

lussy666
16. apr 2024

Ten hedrin je super a su aj take gumicky proti vsiam

msnesquik
16. apr 2024

Kazde rano som striekala vlasky takym sprejom z lekarne,boli tam nejake esencialne oleje, celkom mi to vonalo, ale vsickam do vraj smrdi

mima172
16. apr 2024

Všiam smrdí viacero esenciálnych olejov. Ako prevencia je fajn pridať 2kv do šampónu a dieťaťu ráno natrieť jemne za uši + na zatylok niektorý z olejov. Ako liek, keď už vsi sú je tiež spôsob ako sa ich zbaviť maskou z olejov.
Ale k tej prevencii - Tea tree (osobne by som ho dieťaťu nedávala, keďže príliš nevonia, levanduľa (to by bola u mňa prvá voľba), pelargonia, rozmarín, nad 6r mäta, starším deckám tymián.

vsadeviem
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
ifava
16. apr 2024

My sme pouzivali tento levandulovy sampom + som malej gumicky a sponky do vlasov namacala v levandulovom roztoku. https://www.notino.sk/alphanova/zero-lice-levan...

mimikarol
16. apr 2024

Robila som zapletené vrkoče, za uši som natierala teatree olej a mali sme sprej na vlasy, neviem už ako sa volal. Vsi našťastie nedostala