Pretrvávajúce zelené soplíky u 7-ročného

3. dec 2024

Ahojte, idem si k vám po radu. Môj syn -7 r. mal v októbri streptokokovu angínu. Mal atb suma med. Asi po dvoch týždňoch začali u neho husté zelené sople, mal také zabednene dutiny. Kašeľ, ani nič iné nemá. Tieto sople má až doteraz. Bral uniflox, pamycon, zelený trifed a teraz mu dala MUDr. zodac. Už nemá také zalahnute dutiny, ale tie sopliska zelené sa ho držia stále. Čo by ste mi odporučili?

diaalex
3. dec 2024

Jednoznačne konvičkovanie 🙂

deedol
3. dec 2024

ma len rano ci cely den? u nas pomoze rano vykonvickovat a poriadne vycistit nos. potom konvickuje po prichode zo skoly a vecer.
(ked sople nema, konvickuje len vecer v sprche, je alergik, tak mu to pomaha)

taktotedanie
3. dec 2024

V AKUTNEJ FAZE SA NEKONVICKUJE!!!!!!
TIE HNUSNE ZELENE SOPLE ROZNASAS NEUSTALE DOOKOLA PO CELYCH DUTINACH KTORE SU PREPOJENE S USAMI A OCAMI
U DIETATA RISKUJES ZAPAL USI A KONJUKTIVITIDU!!!

deedol
3. dec 2024

@taktotedanie Je akutna faza, ked dieta dosopluje?

taktotedanie
3. dec 2024

@deedol drzi sa ho stale zelene sople ?
Konvickuje sa ako sucast nosovej hygieny ked dieta chore nieje alebo pri alergickej rinitide

diaalex
3. dec 2024

@taktotedanie prejdite si štúdie

diaalex
3. dec 2024

@taktotedanie ďalší odborník aj so štúdiou 😉

diaalex
3. dec 2024

Nenechajte sa odradiť konvičkovaním...

taktotedanie
3. dec 2024

@diaalex veruze presla
A nazor som nezmenila, videla som xykrat ako to dopadlo ked premotivovane mamicky komvickovali

autor
3. dec 2024

My nekonvickujeme, on má z toho paniku .

mimaapeto
5. dec 2024

ORL vyšetrenie absolvoval? RTG dutín? alebo len pediatrička dáva atb a sirupy len tak ... výtery nos hrdlo?? občas si treba pýtať vyšetrenia.. po mojej poslednej veľmi zlej skúsenosti toto všetko vyžadujem nech sa dr naparuje koľko len chce...