Dobry den, prosim ma niekto skusenost? Babatko coskoro 6-mesacne ma uz 4 tyzdne zvysenu teplotu, max teda len 37,4 stupna (meriam v zadocku a odpocitavam 0,5 st., pri merani bezdotykovym vzdy nameriam este viac), krvny obraz ukazal zvysenu hodnotu krvnych dosticiek (622), pojdeme na hematologiu. Zuby to nevyzeraju byt, dasienka ma ok. Dakujem
@petus998 dakujem, no podla mna to zuby nebudu ale snad sa mylim... Starsiemu som to na dasienkach hned videla ked mu isli. Nevedela som ze mozu z toho byt teploty aj takto dlho..
On praveze maval normalnu teplotu, len zrazu pred 4 tyzdnami som zacitila ze ma horucu hlavku a odvtedy uz stale takto. Trapia ma aj tie zvysene trombocyty.
Este ma napadlo dat cipku ci po nej neklesa teplota ? Aalebo je stale taka vysoka aj po nej?
@evuoli aoj no mi prave sme mali aj vyse mesiaca kvoli zubom tiez sme nevedeli na to prist preco vysledky od dr. Ok a hned ako sa vyklubal prvy zubok po teplote ani chyru ani slichu ale zasa mam kamaratku ktora ma od narodenia az do teraz podotykam ma 30 r a nikdy nemala mensiu telesnu teplotu ako 37