Môjmu 5 rocnemu synovi,ide pretiahnut predkozku,ale ostava mu tam taka blanka,ktora je akoby prilepena.Ako dosiahnut aby aj ta sa odlepila?
@drobecbobo a odlepilo aj tu blanu?
Áno, postupne sa to uvoľnilo. Nečakaj ale, že to pôjde hneď, ale pekne postupne.
Ahoj
Chcem sa spýtať, môj syn má 28 mesiacov a doktorka mi povedala, že to mám nechať tak. Nech sa toho nechytam, no sem tam skúsim predkozku pretiahnut a nejde 😞 Bojím sa aby nemusel ísť potom neskôr na zákrok. Myslíš, že aj mne pomôže ten Slez? Alebo to mám nechať tak.
Prvému synovi tak isto nieslo a nakoniec tam dostal silný zápal a museli sme ísť do nemocnice kde mu dali celú predkozku dole.
Tak teraz neviem pretahovat alebo nie 😞 a čo som čítala na webe tak polovica ľudí tvrdí pretahovat a druhá polovica nepretahovat. ..
@lolinko Ahoj, tiež som čítala o jednom aj druhom názore. Podľa mňa treba preťahovať, ale nie na silu. Synovi to tiež nešlo, ale kedže som čítala, že u každého je to individuálne, nepanikárila som. Ako ale vek stúpal, začala som si robiť obavy, že budeme musieť tento problém riešiť u urológa. Začala som zháňať informácie o tom, ako tomu prirodzene bez kortikoidov či chirurgického zásahu pomôcť. A našla som - slez nebadaný. Nedáš za to nič, ak to skúsite. Nečakaj výsledky hneď, ale časom prídu výsledky. Postupne, sťahuj mu predkožku, ale nie nasilu, len dovtedy, kým to nebude príliš bolestivé. Hlavne potom natieraj miesto, ak by sa tvoril náznak praskliniek, aby sa to nevysušilo a nezjazvilo.
@lolinko aj my sme boli teraz s mladsim 3 roky na urologii,tiež mal pindura zapaleneho,najprv mu uvolnili hnis a po tyzdni na kontrole pretiahli a tu blanu s takou sondou uvolnili,ale staršiemu 5 rokov ide koza pretiahnuť ale pod ňou na zaludi ostala taká blana prilepena a bojím sa ze sa neuvolni a nakoniec aj s nim skončim na urologii
@vabeda Skús Slez nebadaný alebo Slez lekársky vo forme čaju. Kúpiš v lekárni, vylúhuješ a každý deň v ňom namáčaj synovi koniec penisu s predkožkou. My sme už boli zúfalí, kortikoidy nie sú najlepšia cesta a pred akýmkoľvek chirurgickým zásahom sme chceli vyskúšať ešte aj niečo iné. Pomohlo. Držím palce, aby to tak bolo aj u Vás 🙂