Prestrek očného kanálika u 1,5-ročného bez anestézie

29. nov 2024

Ahojte, potrebujem ísť so synom na prestrek očného kanálika, ma 18 mesiacov. Boli sme odoslaní na Kramáre ale tam to robia od roka a pol len v celkovej anesteze a s tým ja nesuhlasim, viete mi odporučiť kam inam sa objednať kde mu to spravia bez anestezy ?

dominikaakinimod
29. nov 2024

A skusali ste intenzivnu masaz slzneho kanalika a rozkvapkavanie ocuflashom? Ja som toto robila lebo som odmietla a vsetko v pohode🙂🙂🙂

vikusjk
29. nov 2024

Neviem urcite, ako sa tento vykon v tomto veku robi u pani doktorky Danningerovej, ale mozes skusit zavolat a informovat sa. Dr. Danningerova, poliklinika Mytna

autor
29. nov 2024

@dominikaakinimod trápime sa s tým už od troch mesiacov pravidelne masáže rôzne kvapky a bol už raz aj na prefuk len treba ísť znova, zarazilo ma ale že to robia už v celkovej anesteze keď rocne dieta vedia podrzat hádam vedia aj 1,5 rocne či ? 😅

maryetta
29. nov 2024

Ja som bola s mojou ked mala 7 mesiacov. A teda mali sme co robit ju udrzat. Tie instrumenty ked som videla. Tak to nie je sranda. Maly nejaky zly pohyb a...
Robili jej to 2x po sebe a boli sme 2x. Ona uz tam zrejme akoby zrasty mala a slo to ozaj tazko ☹
Kamaratka hovorila ze ona so synom bola 4x

autor
29. nov 2024

@maryetta ja viem ako sa to robí boli sme na tom už, potrebujem poradiť kde to robia bez anestezy

maryetta
29. nov 2024

Ja aom tym chcela povedat ze neviem ci by som naopak bez anestezy do toho isla. Jedine ak mas ozaj statocne dieta co sa nepohne. Moju 7-mesacnu sme dvaja museli drzat a to aj sama dr bola hotova ze mala co robit.
Kazdopadne drzim palce. Je to ozaj neprijemnost s tymto ☹

autor
29. nov 2024

@maryetta moj maly práveže výborne spolupracuje u lekárov samozrejme chápem že toto je veľmi nepríjemný úkon a citlivý ale nevyhneme sa tomu, anesteza je ale take svinstvo že kým to nie je naozaj nevyhnutne tak určite nie.

dominikaakinimod
29. nov 2024

Skuste zavolat Mudr. Fisherovej v BA