Presílené nôžky?

tenty
9. okt 2011

ahojte
baby, potrebujem poradit
vcera na obed ked sa maly zobudil sa z nicoho nic nevedel postavit na nohy. Zacalo to tym, ze prechadzal z detskej do kuchyne, co doteraz uplne perfektne sam vedel a mm na nho, ze Adamko, co ty si zabudol chodit? hned som priletela, ze co sa deje a maly len padal, urobil par krokov a zrazu sa mu podlomili kolena a capol na zadok. a doteraz je to tak ako nie je to, ze sa mu nechce chodit, ze proste prestal, ale nevladze sa postavit, taha sa na nohy vstat ked sa niecoho drzi, aj sa postavi ale urobi krok aj to len ako keby s pokrcenymi nohami a hned spadne. Nechapem co sa mohlo stat. Mne to pripada ako keby mal uplne slabunke nohy alebo ze ho bolia kolena, tie nohy ho proste vobec nedrzia. Neviete, co to moze byt?
podotykam len, ze nespadol, neudrel sa, nic nezvycajne sa nestalo, len ho zrazu nohy nedrzia. Inak je vsetko ok, aj papa aj spinka, na vsetko reaguje, ukazuje, hovori, smeje sa, proste ako doteraz. Stvornozkuje v pohode, aj si sadne normalne, nohy prekruca ako sa mu podari, len ta chodza ☹
dakujem

jarunka111
9. okt 2011

niečo podobné sa stalo aj nášmu malému, len bol trošička starší a hrozne som sa vyplašila, lebo tak ako ty píšeš, vôbec ho nedržali nohy 😒 Ale bolo to jednorazové, behal po vonku, vtedy si mohol nejako nohu podvrtnúť, tak som to viac neriešila a ani sa mu to už nestalo.
Ale ak by to trvalo ako u vás, že od včera obeda, určite by som išla s ním k doktorke, to by som sa bála, že to môže byť všeličo (asi profesionálna deformácia 😖 ). Ale radšej zájdem ho dať vyšetriť, ako potom nariekať, že som niečo zanedbala.

mirka285
9. okt 2011

ahoj,nam sa stalo to iste,ale nie doma,ale na letisku....nakoniec sme zistili,ze malej vadi dlazba,bola taka leskla a jednoducho mala sa jej bala...ty pises,ze je to u vas doma,takze ja by som isla urcite k doktorovi..

tamoulik
9. okt 2011

Nebol nahodou ockovany?

lenka268
9. okt 2011

tiez sme boli u lekara s niecim podobnym, ale to bolo tak ze rano vstal a nestupal na lavu nohu vobec nechcel chodit, akoby ho bolela, ked cvhilku isiel zacal mrncat dvihal ju nechcel na nej stat. Isli sme hned poobede lekarovi. Den predtym padol na kolienka ale nie nejak silno, tak ma to nenapadlo. Lekar nic nezistil zrejme to bolo tym padom zapricinene zevraj si tu nozku ktora ho bolela po pade setril. Ze to deti robia. Neviem no, ja by som radsej isla lekarovi pokial mu to neprejde, nie su to srandy ked ani nepadol ani nebol ockovany. Teda je to na rodicovi ale pre istotu. Radsej tam ist nadarmo a bude to ok ako si potom nieco vycitat.

zuzana17
9. okt 2011

Určite s ním ráno choď k dr., nečakaj dlhšie.

janka_pn
9. okt 2011

ak sa to nezlepsi, pytaj sa na neurologiu, je to divne 😕

svetlankat
9. okt 2011

Mna tiez napadlo ci ste nahodou neboli ockovany, napr. na MMR?