Ahojte som druhy den v nemocnici s malou ako sa postupuje pri prepustení? Mam tu akurat papiere prvy den, druhý, treti a prepustenie, ale neviem ako cez vikend co viem prepustaju cez vikendy ale co viem tak sa nieco posiela na testy a caka sa na vysledky cize preto myslim ze asi to cez vikend nebude...
Ďakujem za odpovede
Prepúšťajú aj cez víkend.. nás tak v sobotu. Urobili malej testy, ja som bola ok, v ten deň som bola ešte na kontrolnom usg...síce som čakala skoro pol dna ale nie na výsledky,tie boli pomerne skoro ale na prepúšťacie správy a poobede sme šli domov
@katulienocka999 tak malinku dnes dali pod svetlo pre zltacku ale ze nieje to nieco hrozne ...ako viem ze cez vikendy prepustaju ale ide mi o to ze nechcem tresnut somarinu ze sa posielaju do trencina ci trnavy dakde dajake vzorky a caka sa na výsledky a potom sa to riesi aj s pediatrickou malej
ak myslis novorodenecky screening, ten ide do BB a na vysledky sa necaka v porodnici
opytaj sa v nemocnici, kedy vas asi prepustia a aj co kde posielaju a kedybudu vysledky, na to su tam, aby ti povedali. A nemusis hadat. Na tie vysledky screningove necakas v nemocke. Jedine ak tu zltacku skontroluju a to su vysledky rychlo. pri prepusteni sa postupuje tak, ze povedia, ze idete domov dnes, pripravia vam papiere a donesu a idete. Budete sa hlasit u pediatra (ja som s nasou bola dohodnuta, uz predtym ako som rodila, zavolaal som ze ideme domov a ona prisla ku nam, zvycajne sa chodi ale na poradnu do niekolkych dni), ak bude treba ona este urobi kontrolne odbery na zltacku atd, to odporucia aj v prepustacej sprave.
No teda takto to bolo pred rokmi 🙂)) neviem ci sa nieco menilo.
Neviem ake papire tam mas, prvy druhy treti den.. tomu som velmi neporozumela 🙂
@simca06022011 dakujem 🥰 myslela som tym 1,2,3 den ze mam papiere kde sa zapisuje pocas tych troch dni co som tu a posledna kolonka je prepustenie
Dcérka sa narodila vo štvrtok, prepustili nás v sobotu. Po 72 hodinách od narodenia sa berie kvapka krvi z paticky, výsledky ale vraj trvajú strašne dlho a dozvieš sa ich od svojho pediatra, iba ak je nejaký problém. Aspoň tak nám povedala naša doktorka, keď som sa pýtala 🙂. A gratulujem ❤️
Ak to stav dovoli prepustaju aj cez vikendy