Ahoj mamicky. Mate skusenost s domacim preplachom nosteka z tusim.konvicka sa to vola alebo nejak tak? Maly 3,5 r. Mava velmi casto sopliky , je to uz na nervy...na krcnom.nam.DR odporucila preplach nosa vraj to zabera casto avsak ja ked vidim tie videla no neviem bojim sa toho ... poradte prosim ak to mate oskusane ci vam to pomohlo? Dakujem
Preplach nosa vincentkou, ale musí byť vlažná, je veľmi účinný spôsob liečenia nádchy. Pri preplachu nosa nemáte čo pokaziť, je to síce trochu nepríjemné a treba dýchať ústami. Však si to vyskúšajte na sebe ;)
Objednala som konvičku prednedávnom,syn 4 roky,stále chorý...je to super vec,len on sa toho ešte boji,skúšali sme po dvakrát a také sople vyleteli😃😃len ho nenútim,aby to nemalo opačný efekt .tiež by som bola rada,keby si po každom príchode zo škôlky vypláchol noštek,ale tak snáď keď bude starší🙂my máme túto..
teraz to akurat riesime s 3,5r, zacal chodit do skolky a odvtedy sople. tiez som sa obavala, ale naucil sa to za jeden den - nenutim ho preplachovat dlho, ale vie zadrzat dych a preplachnut aspon tak. ja som s tym tiez zacala (lebo som od neho zatial vsetky choroby chytila) a je to super pocit 🙂
mame tiez tie rhino horn konvicky a staci sol a voda.
Uz som to tu pisala niekolkokrat, synovci zacali tiez na odporucanie orl, nladsi mal vtedy 2,5 roka a starsi 5. Tomu mladsiemu najprv preplachovala sestra a od 3 rokov sam. Starsi zvladal sam od zaciatku. A velmi im to pomohlo, preplachuju kazdy den ked pridu zo skolky/ skoly od jesene do konca jari., my tiez doma preplachujeme ked treba.