Dobry vecer, mate niekto skusenost s preplacanim liekov od dovery? Pani doktorka nam predpisala Amoksiklav a Erdomet, doplatok necelych 10 eur. Preplati tieto lieky poistovna? Dakujem.
@2xmama jasne preplatia 🙂 len to par dni trva kym to co ste zaplatili nabehne na internet. uz som si 2x dala preplatit este pri mensej dcerke pred pol rokom ked to fungovalo len do 2r dietata. vsetko si spravis online vo svojej karte. nam takto lieky aj vakcinu preplatili vsetko co bolo na recept a som doplacala
treba sa prihlasit do elektronickej pobocky dovery, tam to bude.. ale dakedy trva aj vyse mesiaca kym to system nacita , vyplatia hned po poziadani, do par dni su peniazky na ucte
@brumka mozrm sa spytat ako to mam urobit na teb stranke dovery.. Uz som to tam hladala a neviem to najst. Dakujem
@ivetka300389 mas grid kartu?
@brumka ano mam 🙂
Ahojte a neviete akp mam postupovat ked dcera mala na predpis rotarix a vobec da jej to nezobrarazuje v jej el.karte chcela by som to preplatit a neviem ci sa obratit na doveru ci cez lekara dakujem
@mariala kedy ho mala to moze trvat aj 1-2 ked yto nahodia dosystemu
@ivetka300389 tak sa prihlas do el. karty a tam to najdes
@brumka ja som tam prihlasena len neviem kde zp mam hladat. Uz som si to viacktat presla a neviem najst nijaky postup.
@ivetka300389 hned po prihlaseni na pravej strane. ja tam mam 3 okna mna a 2 deti a pri kazdej mam kolko mi preplatili kolko mi ostava a sumu na preplatenie aktualne. takze tak treba kliknut ze preplatit a zadat kam to pposlat
to tam musim mat aj dieta, ak chcem preplatit moje lieky? je to podmienka?
choj na stránku doveri a prihlás sa na svoje iniciálky a tam je písané čo a kolko preplatí