Ahojte chcem sa spytat ci mate niekto uz overenu pozitivnu skusenost s prepelicim vajickami u deti s atopickym ekzemom.
Prepelicie vajicka obsahuju vela vitaminov, omega 3 - 6, zeleza, vit D, A, B1, B2 a mnoho dalsich... taktiez su vyborne aj na spominany atopicky ekzem ci alergie rozneho druhu, astmu.... som celiaticka, takze vylucenie lepku a mlieka nemalo zasadny vplyv na tvorbu ekzemu... mozem vsak povedat, ze odkedy ma svokra zasobuje vajickami, stav mojej koze ( ekzemu) sa vyrazne zlepsil....
@24beruska24 dakujem za odpoved. Skusim spravit synovi ,,liecbu" na 3 mesiace - 3 prep. vajicka denne podla odporuceni a uvidim ako na tom bude. Napisem vysledok
@24beruska24 dobrý chcem.sa opýtať ako užívať prepeličie vajíčka na alergiu a ekzémy. Začala som po 3 denne pred jedlom
atopicky ekzem vyrazne suvisi so stravou ...ale neviem si predstavit k comu by mohli pomoct akekolvek vajicka . ci prepelicie , ci ine .. ak chcete zastavit AE musite prestat konzumovat mlieko / mliecne vyrobky a idealne aj lepok . to je taky zaklad , podla vysledku uvazit ,ze co dalej .