Prepadávajúci sa hrudník

simonac96
29. jún 2020

Dobry den moja dcerka ma 8 mesiacov zistili malej ze sa jej prepadava hrudník ma to zatiaľ take mierne... Chodime cvičiť... Chcela by som sa spytat na skusenosti... Ci cvicenia pomahaju? Ako ss to vyvíjalo ked dieta rastlo? A ci bola potrebna aj neskor operacia? A ci jej dokazu pomoct cvicenia ☹️ je mi z toho smutno viem mozem byt vďačná ze ju mam len mi je luto vsetko prosim o kazdu radu skúsenosť

lizardd
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
aniele
29. jún 2020

Nafukovať balóniky, neskôr hrať na ústnej harmonike, píšťalke, flaute... Mohlo by pomôcť.

labocca
29. jún 2020

moj maly to ma tiez od narodenia,sme sledovany na kardio aj na plucnom A chodime pravidelne na rehabilitacie....
Vpaceny hrudnicek sa operuje az neskor,tak nam uz viaceri lekari vraveli.
Tiez robime vsetk mozne aj nemozne aby sa to zlepsilo a zlepsovalo nadalej.

nika1971
30. jún 2020

Davaj jej D vitamin...moji synovia to maju tiez...boli sme aj na endokrinologii, treba podavat decko...inac som niekde citala, ze populacia ma vseobecne nizke hladiny vitaminu

mirkava
2. júl 2020

@simonac96 mam 40 rokov, vpadnuty hrudnik od narodenia. Ziadna operacia, ziadne obmedzenia, ani to nie je vidiet. Odporucaju cvicenie, vyborne je plavanie 😉. Ja som tiez prehnane uzkistliva na moje dieta a chapem obavy, ale nic to nie je 😊 su 100 x horsie veci. Urcite cvicte to v kazdom pripade len prospeje....