Ahojte baby máte skúsenosť so všami moja malá sa včera hrala s dievčatkom, ktorému ráno našli vši, čo som ja nevedela. vraj ich majú v škôlke, mala sa s ňou nahaňala a sedela vedla nej tak 30 cm. mohli sme od nej tie vši dostať? a neviete za akú dobu by sme ich mohli nájsť v hlave je tam nejaka doba kedy sa objavia prvé hnidy? ta mala mala už umyte vlasy šampónom na vši. Ďakujem
A odvtedy uz malej nenechavam rozpustene vlasy do skolky,hoci ma krasne az po pas. Jedine chvostiky alebo zapletene...asi pre moj lepsi pocit. A kupila som sprej,ktorym ked je taketo obdobie vsi jej vlasky rano nastriekam. Klop-klop zatial to pomaha
a nevieš po akej dobe by sa mohli objaviť u dieťata od toho styku s tým čo má vši?
No cca 3dni v pohode
Teda 3 az 7 dni
podla toho, co pises, mohla aj nemusela vsi dostat. Kup paranit - vyborny prípravok na vsi, urob jej kuru presne podla navodu a kup aj paranit preventivny, ktory sa dava ako ochrana.
Ja zasadne pouzivam sprei na psikov, tym vystriekam aj gauc, stolicky a vsetko. Zabije to aj hnidy.
tea tree olej preventivne kvapkat do vlaskov, odpudi to vsi a robit octove zabaly, toto tiez zarucene vsi zabije. Odradzaju ich vlasy na ktore sa pouziva chemia, tuzidla, laky na vlasy, farby..ale to u deti sa neda pouzir. Ked ma moja dcera vsi, ja ich nikdy nedostanem :D na mojej hlave je chemicka rtovaren :D
my sme sa tiež onoho času s malou natrápili.. velmi husté a dlhé vlasy ani si to nechci predstaviť.. asi 3 mesiace.. zakaždým sa zabudne nejaká hnida, ktorá sa vyliahne a stihne naklásť vajíčka v rekordnom čase... malej prezri hlavu, voš by si mala objaviť.. popozeraj neskôr či nemá hnidy a môže sa začať kolotoč.. hnidy treba vyberať, to vyčesanie nepomôže.. ja som malej aj žehlila vlasy po pramienkoch, to dosť hníd spáli.. žiadne šampony na vši nepomohli.. najlepšie nakydať na hlavu vela kondicionéru, nechať pôsobiť, spláchnuť a potom hnidy idú lahšie vyberať, lebo oni sú nalepené na vlase..
ak uz suuu....kamoska mala najvačši uspech s hrebenom nitty gritty
su tam aj recenzie ze fakt funguje bez hnusnej chemie ...zaručený uspech
https://www.modrykonik.sk/catalog/vendor/freeway/
My sme bojovali so vsami 3mes... Ono nestaci len kupit super sampon,umyt vlasy a vycesat. Z vlastnej skusenosti viem,ze tam moze zostat jedna jedina a ta narobi galibu v celej hlave a vsetko mozes opakovat odznova. My sme pramienok po pramienku vycesavali teda lepsie povedane nechtom strhavali. Toto som opakovala aj 3 dni po sebe. A stalo sa,ze aj po pouziti samponu a vsetkych veci dookola tam este nejaka hnusoba bola. Takze neviem ci sa da spolahnut na to ze dievca malo umyte vlasy samponom.