Prosím vás stretli ste sa s týmto problémom? Akt. Stav že druhý prstek je trocha vyššie a. Preložený cez tretí. Treba ísť k ortopedovi alebo existujú nejaké vhodné zdravotnícke pomôcky pre oddelenie prsteka u batolata? Vďaka. Za info.
Tak ono to je podla mna skor taky esteticky problem. Pri chodeni by to prekazat nemalo. Moja starka to mala uz na starobu lebo mala dost siroke nohy a tym padom jej to tak topanky cely zivot tlacili
Ano, aj ja viem,ze ortoped radil pridrzat/prilepit o seba, ale nepamatam veru aku dobu,skus vygooglit.
presne to ma napadlo. ak by mu to moc nevadilo, tak by som mu prsteky lepila o seba, aby sa navzajom neprekryvali. mozno by to pomohlo
@hadecka39 no ja som kupila v lekarni taku tenku papierovu pasku, je to pre ludi, co maju alergiu na leukoplast, takze som jej to obtocila len 2x, tak jej to vobec nevadilo. Ked sme zacali s tym lepenim, tak trosku "pohundrala", ale o par dni, to uz bol zvyk. Ja som zacala s lepenim, ked mala asi tri roky, zacala chodit do skolky akurat, tak nemala cas na to mysliet, vecer som jej to lepila vzdy, lebo rano by asi boli nervy, ale vecer sme mali klud a cas to urobit dobre 😉. Drzim palce
Žienky ďakujem vám... Ešte by ma. Zaujímal tip s. Čím to teda. Lepiť... Malý ma 16mesiacov.... Lenže. My mame aj také. Halabala. Nechtiky a teraz už. Aj bolo vidno. Proste ten druhy ma vyššie... Ale mne sa zdá z eto ma. Od narodenia. Teraz som. Pozerala. Fotky... Ale ten nechtík. Na treťom. Prsteku je zostrany prikryty tým. Druhým. Prstekom.. Skúsim. Vám. To cvaknut.... Takže už. Len ako lepiť... Nasla. Aj nejakú bandáž ale. Nevem ci by mu to nebolo veľké.. Skúsime... Alebo teda. Nejakú pásku? Ako bolo. Písané...
@selene12 papierovym leukoplastom..v lekarni som povedala na co to chcem a pytala som najjemnejsi.ked dcerka vstane cvaknem vam ako to ma ona teraz.
2.prstek ok ale ten 3ti je krivy hrozne.a trapi ma to lebo raz z nej bude slecna,bude chciet sandalky,lodicky a bojim sa ze ju to bude trapit.
@selene12 ano urcite druhy a treti ak to ma tak ako nasa Eliska.
ja som vam vlastne chcela ukazat ze sa nemusite bat a napravi sa to.nas problem bol 2.prstek ktory siel cez velky palec.a lepenim 2 o 3 som ho narovnala.
preco sa tak nakoniec vykrivil ten 3 neviem.
len ona mi uz bude mat v juni 3,lepku uz dava dole
Dcera to ma a ortoped to neresil. Chodila ako male dieta s plochou nohou na ortopediu a prsty na nohach tam neriesili. Je uz dospela a velmi jej to neprekaza . Len trosku...ked si kupi sandale. Radsej to vsak neriesime, aby nemala po pripadnej operacii nejake velke problemy kvoli rieseniu nieco s cim sa da zit.